web statistics

Analiza Skulpture Likovni

Skulptura

Masu također određujemo kao obujam ili zapremninu nekog tijela u prostoru.

Analiza skulpture likovni. Analiza likovnog djela kristina rismondo. Točka crta boja ploha površina prostor masa je prostorni oblik sa sve tri dimenzije. Oplošje skulpture čine zaobljene napete plohe koje kontinuirano prelaze jedna u drugu. Skulptura je načinjena od metala.

širinom duljinom i visinom. Zakon kadra horror. Primjeri i analize 2. Puna plastikaa statuab mobil reljefa visokib niskic uleknuti 3.

Rekonstrukcija prostora na pierovoj slici bičevanje krista kristina rismondo. Analiza skulpture analiziram skulpturu marije juri zagorke hrvatskog kipara stjepana graana nastale 1991. Odnos svjetla i sjene takav je da sjena prati zatvorenost i zaobljenost svakog pojedinog oblika s blagim i mekim prijelazima iz svjetla u sjenu. Polazište novijih istraživanja je carterova analiza linearne perspektive objavljena u tekstu the perspective of piero della francesca s flagellation koji potpisuje zajedno s wittkowerom.

Arhitektura renesanse kristina rismondo. Sastavljena je od dviju velikih masa koje su spojene u cjelovitu kompoziciju. Skulptura u razdoblju anticke grcke kristina rismondo. Analiza skulptura je puna plastika.

Oplošje skulpture čine zaobljene napete plohe koje kontinuirano prelaze jedna u drugu. Skulptura je vizualan i taktilni o ivljaj i statua je to vi imo po tome to je to samostalan volumen samostalno o likovan i postavljen u prostoru nije vezan za po logu osim naravno postolja. Statua je tijelo koje slobodno stoji u prostoru trodimenzionalno je mora se obilaziti sa svih strana da bi se doživjelo statui se mijenja oblik ovisno o našem kretanju. Rikazuje hrvatsku spisatelji u mariju juri zagorku.

Prevladava srebrnosiva boja aluminija.