web statistics

Arhitektonski Fakultet Zagreb Dani Otvorenih Vrata

Dan Otvorenih Vrata Upoznajte Se S Medicinskim Fakultetom U Zagrebu

U 11 sati na adresi starča bb lučko zagreb.

Arhitektonski fakultet zagreb dani otvorenih vrata. Ytong dane otvorenih vrata kod obitelji makoter u subotu 24 3. Bilo je moguće razgovarati s predstavnicima ytong tvrtke investitorom arhitektima i izvođačima radova te saznati više o pogodnostima ytong gradnje gotovim projektima kao i brzini i načinu gradnje. Listopada i otvoren je za studente svih fakulteta a ova će ih udruga uputiti u rad svojih sekcija te će im prirediti ugodno druženje uz kavu. Dan otvorenih vrata kset a održat će se 12.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su srednjoškolcima i potencijalnim studentima ekonomije ali i svima zainteresiranima koji se žele upoznati s radom i aktivnostima ekonomskog fakulteta. Izložba i obilazak paviljona fitting abstraction u msu zagreb instalacije kojom se hrvatska predstavila na 14. Nadzorplus online aplikacija za vođenje projekata u graditeljstvu. Kao i na prošlim danima cilj je budućim studentima pružiti što bolji uvid u dizajnersku struku te prezentirati edukativni proces kao pomoć mladim kreativcima da postanu profesionalci u pozitivnom mijenjanju naše okoline putem industrijskog dizajna i dizajna vizualnih komunikacija.

Veljače od 09 00 do 16 00 sati doći u prostorije komore na adresi ulica grada vukovara 271 ii te se upoznati s radom tajništva komore odnosno saznati važne informacije vezano za izmjene zakona koji reguliraju rad. Dani otvorenih vrata hrvatske komore arhitekata saznajte važne informacije vezane uz izmjene zakona koji reguliraju rad članova komore. Svibnja organizirani su dani otvorenih vrata studija dizajna. Cilj nam je budućim studentima pružiti što bolji uvid u našu struku kao i prezentirati edukativni proces kojim će se pomoći mladim kreativcima da postanu profesionalci u pozitivnom mijenjanju naše okoline putem industrijskog dizajna i dizajna vizualnih komunikacija.

Svi zainteresirani mogu u srijedu 10. Stručne i zanimljive vijesti iz područja graditeljstva i arhitekure. Venecijanskom bijenalu arhitekture fundamentals.