web statistics

Arhitektonski Fakultet Zagreb Uvjeti Za Upis

Pravilnik Preddiplomskog Studija Dizajna Web 2017

Smatrate li korisnim organiziranje dodatnih priprema izvan termina nastave za.

Arhitektonski fakultet zagreb uvjeti za upis. Rang lista prijavljenih kandidata za upis sastavlja se prema sljedećem sustavu bodovanja. Ovo web sjedište koristi tehnologiju kolačića eng. Razlikovna godina za stjecanje uvjeta za upis na diplomski sveučilišni studij. Uvjeti za upis na arhitektonski fakultet 3 nastavni predmeti prvog ciklusa studija 5 nastavni predmeti drugog ciklusa studija 8 program kvalifikacionog ispita iz likovne i grafičke sposobnosti 10 program kvalifikacionog ispita iz percepcije prostora 13 primjer zadatka br.

Upis na fer u prvi semestar akademske godine 2017 2018. Za studij je osigurana potpora fakulteta iz republike hrvatske zagreb split i osijek koji izvode studij arhitekture a posebice arhitektonskog fakulteta sveučilišta u zagrebu. S druge strane ovo je oduvijek bio jedini prijemni za koji se ne možete sami pripremiti. Uvjeti za upis su završena četverogodišnja srednja škola položeni ispiti državne mature te uspješno položena provjera znanja vještina i sposobnosti.

Kod nas se za arhitekturu možete pripremati tijekom cijele godine u svim ciklusima u kojima imamo i pripreme za maturu. Provodit će se putem razredbenog postupka za kandidate koji su se prijavili na raspisani natječaj za upis studenata u prvu godinu studija. Termine cijene i satnice možete pogledati u donjoj tablici. Naša prva 3 termina svaki ima 48 49 sati nastave kreću od nule.

Na fer se mogu upisati i kandidati koji su započeli studij na nekom drugom visokom učilištu ako ispunjavaju uvjete koje fer u takvom slučaju propisuje. U tablici su za svaki fakultet navedene razine obaveznih predmeta izborni predmeti te način bodovanja. Građevinski fakultet sveučilišta u mostaru pokrenuo je od akademske 2017 2018. Prije donošenja odluke o razinama obveznih predmeta i izbornim predmetima koje ćete prijaviti za maturu obvezno na www postani student hr provjerite uvjete za upis na željeni smjer određenog fakulteta.

Novi studij sveučilišni preddiplomski studij arhitekture i urbanizma. Ako nastavite pregledavati ove stranice kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom weba.