web statistics

Arhitektonski Fakultet Zagreb Uvjeti Za Upis

Pravilnik Preddiplomskog Studija Dizajna Web 2017

Kod nas se za arhitekturu možete pripremati tijekom cijele godine u svim ciklusima u kojima imamo i pripreme za maturu.

Arhitektonski fakultet zagreb uvjeti za upis. Rang lista prijavljenih kandidata za upis sastavlja se prema sljedećem sustavu bodovanja. Upis na fer u prvi semestar akademske godine 2017 2018. U tablici su za svaki fakultet navedene razine obaveznih predmeta izborni predmeti te način bodovanja. Za studij je osigurana potpora fakulteta iz republike hrvatske zagreb split i osijek koji izvode studij arhitekture a posebice arhitektonskog fakulteta sveučilišta u zagrebu.

Popis prijavljenih pristupnika za dodatnu provjeru znanja vještina i sposobnosti za upis na preddiplomski studij arhitekture i urbanizma u ak god. Ovo web sjedište koristi tehnologiju kolačića eng. Razlikovna godina za stjecanje uvjeta za upis na diplomski sveučilišni studij. Termine cijene i satnice možete pogledati u donjoj tablici.

Uvjeti za upis na arhitektonski fakultet 3 nastavni predmeti prvog ciklusa studija 5 nastavni predmeti drugog ciklusa studija 8 program kvalifikacionog ispita iz likovne i grafičke sposobnosti 10 program kvalifikacionog ispita iz percepcije prostora 13 primjer zadatka br. Prije donošenja odluke o razinama obveznih predmeta i izbornim predmetima koje ćete prijaviti za maturu obvezno na www postani student hr provjerite uvjete za upis na željeni smjer određenog fakulteta. Smatrate li korisnim organiziranje dodatnih priprema izvan termina nastave za. Ako nastavite pregledavati ove stranice kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom weba.

Naša prva 3 termina svaki ima 48 49 sati nastave kreću od nule. Građevinski fakultet sveučilišta u mostaru pokrenuo je od akademske 2017 2018. Smatrate li korisnim organiziranje dodatnih priprema izvan termina nastave za pismeni ispit iz pojedinih predmeta. Novi studij sveučilišni preddiplomski studij arhitekture i urbanizma.

Cookie da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Na fer se mogu upisati i kandidati koji su započeli studij na nekom drugom visokom učilištu ako ispunjavaju uvjete koje fer u takvom slučaju propisuje.