web statistics

Arhitektura Zagreb Upis

Upisi

Provjera likovnih sposobnosti b.

Arhitektura zagreb upis. Godinu diplomskog studija arhitektura i urbanizam održavati će se na arhitektonskom fakultetu u zagrebu kačićeva 26. Svijet iz crteža izložba 31 1. Upis na ovaj fakultet ovisi isključivo o tome kako ćete napisati navedena tri testa budući da oni nose 60 svih bodova. Prijemni ispit smerovi školarina upis broj mesta bodovi testovi za prijemni.

Upute za predaju mapa bit će objavljene u idućoj fazi. University of belgrade faculty of architecture is one of the oldest and most respected school of architecture in south east europe. Upis na arhitektonski fakultet beograd. Obavještavamo sve kandidate za upis studija dizajna da će se završni dio razredbenog ispita intervju u potpunosti odvijati beskontaktno tj.

Ovde možete da pogledate primere tačno rešenih testova sa prijemnog. To znači da je gotovo nevažno kakav ste bili učenik. Obaveštavaju se zainteresovani za studije arhitekture da je prijemni ispit 2018 za upis na prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih i integrisanih akademskih studija 2018 19 na univerzitetu u beogradu arhitektonskog fakulteta održan u sredu 27. Upis uvjet za upis uvjet za upis naziv uvjet za upis provjera posebnih sposobnosti prag provjere posebnih sposobnosti i vrednovanje.

Daljnje upute i termini vezani za prijave i upis diplomskog studija na arhitektonskom fakultetu objavit će se pravodobno na web stranici fakulteta. 3 godine zagreb krajobrazna arhitektura preddiplomski sveučilišni studij 3 godine zagreb a. Izložba zorane protić af i až renata waldgoni. Arhitektonski fakultet u beogradu.

Važno je samo kako ćete riješiti prijemni ispit i državnu maturu. Strojarska 24 zagreb tel. With a tradition going back more than 160 years we strive to offer the best architectural education available.