web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Arriva

Autobusni Kolodvor Nasice Radno Vrijeme Vozni Red Telefon Adresa

Kolodvor ima 16 perona linijskog i povremenog prijevoza.

Autobusni kolodvor zagreb arriva. U slučaju da želite nastaviti vaše putovanje na. Autobusni kolodvor u osijeku nalazi se u ulici b. Autobusni kolodvor zagreb najveća ponuda karata za autobus. 385 1 6008 600 fax.

Kašića u blizini starog autobusnog kolodvora te željezničkog kolodvora kolodvor je nov otvoren je u lipnju 2011. Za pozive iz mobilne. Autobusni kolodvor zagreb vam nudi sljedeće usluge. Svi autobusi iz raba za zagreb polaze s autobusnog kolodvora rab i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 217 km a trajanje putovanja je između 5 i 6 ovisno o stanju u prometu.

Ovaj autobusni prijevoznik kao dio grupe arriva deutsche bahn je pokrenuo novu autobusnu liniju zagreb ljubljana milano pod nazivom arriva express. 6 ili 25 minuta hoda. View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Kupovinu autobusnih karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi parking i kiosk.

Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. Detalji putovanja na relaciji iz raba za zagreb. 3 469 likes 227 talking about this 1 702 were here. Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br.

385 1 6112 789 tel. Požega kolodvor se nalazi otprilike 1 11 km od centra grada što je samo 13 minuta pješice. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. 060 313 333 1 71 kn min. Ova autobusna linija je obilježena visokim standardom a udobnost je osigurana u klimatiziranim autobusima koji imaju utičnice za prijenosno računalo između sjedala besplatan pristup internetu i toalet.

U blizini stanice požega autobusni kolodvor možete pronaći. Između stanica zagreb i zadar pronađeno je do 48 autobusnih linija uključujući 2 noćna autobusa prvi polazak iz zagreb je u 00 30 i dolazi u zadar u 03 30 zadnji polazak je u 23 00 i dolazi u 03 00 cijena jednosmjerne karte za odraslu osobu iznosi od 80 kn do 120 kn popusti za djecu studente i umirovljenike dostupni su na nekim linijama dječje karte iznose od 20 kn do 60 kn studentske. Na stanici ak požega možete pronaći.