web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Broj

Datoteka Autobusni Kolodvor Zagreb Jpg Wikipedija

Bus do daljnjeg pon uto sri čet pet autobusni promet varaždin u stečaju.

Autobusni kolodvor zagreb broj. Niste to ni znali. 385 1 6008 600 fax. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. 060 304 070 cijena kn fiks mob.

Autobusni kolodvor čakovec hrvatska. Za pozive iz mobilne. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb trgovački sud u zagrebu mbs 080042653 zagrebačka banka d d.

Autobusni kolodvor slavonski brod vam nudi sljedeće usluge. 385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. 385 1 6112 789 tel. Autobusni kolodvor zagreb je autobusnim linijama dobro povezan sa svim dijelovima hrvatske od osijeka šibenika karlovca požege do splita vira vodica đakova zadra.

Ok nemam prtljage što sad. Autobusni kolodvor novalja hrvatska. 060 313 333 1 71 kn min. Donja dubrava zagreb.

Linkovi na internet stranice. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. On naime prolazi kroz zagreb. Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi.

Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Zagreb nije samo glavni grad već i najveći grad hrvatske koji svojim položajem i kulturom spada u gradove srednje europe i kao takav centar zbivanja mnogih kulturno zabavnih događaja tijekom cijele godine. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Hranu piće bankomat taxi parking i kiosk.