web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Cijene Karata

Novo Kartu Za Autobus Kupite Online Podignite Na Kolodvoru Vecernji Hr

Cijelokupna grupacija prijevoznika flixbus a temeljem zahtjeva prijevoznika usluga telefonskih rezervacija kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama podružnice nije moguća.

Autobusni kolodvor zagreb cijene karata. Cijene ljetovanja u hrvatskoj snažno pale. Bankomat wc prostor za odlaganje prtljage kiosk kafić i fast food. Pula kolodvor se nalazi otprilike 1 39 km od centra grada što je samo 17 minuta pješice. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Bankomat wc i kafić. Na stanici ak pula možete pronaći. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata.

Svi autobusi iz novog vinodloskog za zagreb polaze s autobusnog kolodvora novi vinodolski i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 oib 85584865987. Detalji putovanja na relaciji iz paga za zagreb. 385 40 630 303.

Na stanici ak karlovac možete pronaći. Autobusni kolodvor u čakovcu nalazi se u ulici tome masaryka. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Detalji putovanja na relaciji iz novog vinodolskog za zagreb.

Ne propustite jedinstvenu priliku u 2020. Svi autobusi iz paga za zagreb polaze s autobusnog kolodvora pag i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 253 km a trajanje putovanja je oko 5 sati i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Parking 300 m i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Cijene karata izvadak iz cjenika iskazane su okvirne cijene za neke relacije.

U slučaju da želite nastaviti vaše. Za pozive iz fiksne linije 2 96 kn min. Fast food 360 m mcdonald s shopping centar supermarket 0 54 km kaufland benzinska postaja 244 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne. U blizini stanice pula autobusni kolodvor možete pronaći.

060 313 333 cijene poziva. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića.