web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Cijene Karata

Novo Kartu Za Autobus Kupite Online Podignite Na Kolodvoru Vecernji Hr

Autobusni kolodvor u čakovcu nalazi se u ulici tome masaryka.

Autobusni kolodvor zagreb cijene karata. U blizini stanice pula autobusni kolodvor možete pronaći. Cijene karata izvadak iz cjenika iskazane su okvirne cijene za neke relacije. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Fast food 360 m mcdonald s shopping centar supermarket 0 54 km kaufland benzinska postaja 244 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne.

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića. Na stanici ak karlovac možete pronaći. Za pozive iz fiksne linije 2 96 kn min. Na stanici ak pula možete pronaći.

Za pozive iz mobilne mreže pdv je uključen u cijenu. Cijene ljetovanja u hrvatskoj snažno pale. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice.

Detalji putovanja na relaciji iz paga za zagreb. Svi autobusi iz novog vinodloskog za zagreb polaze s autobusnog kolodvora novi vinodolski i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Detalji putovanja na relaciji iz novog vinodolskog za zagreb. Ne propustite jedinstvenu priliku u 2020.

Bankomat wc i kafić. U blizini stanice karlovac autobusni kolodvor možete pronaći. Bankomat wc prostor za odlaganje prtljage kiosk kafić i fast food. Relacije nisu sve ako trebate neku cijenu upište pitanje pod pitajte mi odgovaramo i ako uspijemo naći cijena će u vrlo kratkom roku biti objavljena.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Parking 300 m i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. 060 313 333 cijene poziva.

Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. 385 40 630 303. Cijelokupna grupacija prijevoznika flixbus a temeljem zahtjeva prijevoznika usluga telefonskih rezervacija kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama podružnice nije moguća. Svi autobusi iz paga za zagreb polaze s autobusnog kolodvora pag i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 253 km a trajanje putovanja je oko 5 sati i 30 minuta ovisno o stanju u prometu.