web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Dolasci

Autobusni Kolodvor Zagreb Najjeftinije Online Karte Za Autobus

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora.

Autobusni kolodvor zagreb dolasci. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. S autobusnog kolodvora postoji i tramvajska veza prema centru grada. 385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Autobusni kolodvor ima 16 odlaznih i dolaznih perona i sve sadržaje koje bi jedan moderni kolodvor trebao imati.

Postavi podsjetnik za let zagreb. 060 313 333 cijena kn fiks mob. 385 1 6112 789 tel. 385 1 6008 600 fax.

Iz zračne luke franjo tuđman polazišna stanica za zagreb nalazi se ispred putničke zgrade u neposrednoj blizini dolaska. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.

Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel. Za pozive iz mobilne. Prihvaćam opće uvjete korištenja postavi podsjetnik odustani. 060 313 333 1 71 kn min.

E mail adresa podsjeti me. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Tvrtka pleso prijevoz ima organizirani autobusni prijevoz na spomenutoj relaciji. Autobusni kolodvor u osijeku je najmoderniji kolodvor u hrvatskoj.

Glavni autobusni kolodvor zagreb polazišna je stanica iz smjera zagreba za zračnu luku. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.