web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Garderoba

Autobusni Kolodvor Zagreb Wikipedija

Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16.

Autobusni kolodvor zagreb garderoba. Ok nemam prtljage što sad. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. On naime prolazi kroz zagreb. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Niste to ni znali. Najveće gužve su na kolodvoru tijekom jutarnjih sati kada školska djeca idu u školu pa može doći do problema s ukrcajem prtljage u autobus. Uvjeti pohranjivanja čuvanja i izdavanja pisama paketa prtljage i većih predmeta koje ostavljaju prijevoznici su isti kao kada te radnje autobusni kolodvor obavlja za putnike. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima.

Autobusni kolodvor ne jamči za oštećenja prtljage do koje nije došlo nestručnom manipulacijom radnika autobusnog kolodvora. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. 381 11 2622 526.

Preko 2 200 destinacija u ponudi. 381 11 2627 146. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987.

Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih. 381 11 2180 377. Ima sasvim dobru signalizaciju na kolodvoru pa oni sa slabijom orjentacijom neće imati problema snaći se na kolodvoru.

Uz međunarodne linije postoje svakodnevne međugradske veze dubrovnika sa svim većim gradovima u hrvatskoj a redovnim autobusnim linijama odlično je povezan sa ostalim djelovima grada. Autobusni kolodvor sarajevo bosna i hercegovina. Autobusni kolodvor u dubrovniku smješten je u gružu u odnosu na stari grad i centar dubrovnika udaljen je 2 km. U sve navedene cijene uračunat je pdv.

U putničkoj zgradi nalaze se blagajne za prodaju voznih karata čekaonice i drugi prostori za boravak putnika i prijevoznog osoblja sanitarne prostorije garderoba restorani zalogajnice i kiosci. Autobusni kolodvor prometni terminal s putničkom zgradom peronima i drugim prostorima i sadržajima namijenjenima ukrcaju i iskrcaju putnika te prijamu i otpremi autobusa linijskoga prometa.