web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Gospić

Cheap Bus Route Zagreb Gospic From 8 99 Flixbus

Svi autobusi iz gospića za zagreb polaze s autobusni kolodvor gospić i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 204 km a trajanje putovanja je oko 3 h i 30 min ovisno o stanju u prometu.

Autobusni kolodvor zagreb gospić. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. U blizini stanice gospić autobusni kolodvor možete pronaći. Glavni željeznički kolodvor zagreb. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Detalji putovanja na relaciji iz gospića za zagreb. Kolodvor gospić autobusni kolodvor u gospiću udaljen je 800 metara od centra grada. S autobusnog kolodvora u gospiću svaki dan voze busevi prema zagrebu zadru i dubrovniku. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

željeznički kolodvor koji se nalazi jugoistočno od grada udaljen je otprilike 2 7 km. Gospić kolodvor se nalazi otprilike 0 8 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice. Autobus zagreb gospić. Između stanica zagreb i gospić pronađeno je do 7 autobusnih linija uključujući 2 noćna autobusa prvi polazak iz zagreb je u 06 45 i dolazi u gospić u 09 20 zadnji polazak je u 23 59 i dolazi u 02 10 cijena jednosmjerne karte za odraslu osobu iznosi od 98 kn do 115 kn popusti za djecu studente i umirovljenike dostupni su na nekim linijama dječje karte iznose od 50 kn do 58 kn.

Vozni red vrijeme polaska iz zagreba vrijeme. Na stanici ak gospić možete pronaći. Ak zagreb ak split ak rijeka ak osijek ak zadar ak slavonski brod ak pula ak karlovac ak varaždin ak šibenik. Autobusni kolodvor gospić je autobusnim linijama dobro povezan sa zagrebom karlovcem i rijekom otkud prometuju međunarodne linije prema švicarskoj njemačkoj italiji sloveniji i srbiji.

14 10 gospić hr kolodvor 100 hrk kupi.