web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Informacije Telefon

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata.

Autobusni kolodvor zagreb informacije telefon. 060 33 88 33 cijene poziva. Bankomat wc i kafić. Autobusni kolodvor u karlovcu nalazi se na prilazu većeslava holjevca. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Na stanici ak karlovac možete pronaći. Fast food 360 m mcdonald s shopping centar supermarket 0 54 km kaufland benzinska postaja 244 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Niste to ni znali.

Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb trgovački sud u zagrebu mbs 080042653 zagrebačka banka d d. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. On naime prolazi kroz zagreb. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min.

6 ili 25 minuta hoda. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Kupovinu autobusnih karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi parking i kiosk. Autobusni kolodvor rijeka hrvatska.

Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

060 302 010 cijena kn fiks mob. Slavonski brod vinkovci nova gradiška županja kao i drugim gradovima u hrvatskoj. Autobusni kolodvor vukovar je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u slavoniji. U blizini stanice karlovac autobusni kolodvor možete pronaći.

Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi.