web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Karlovac

Karlovac Mapio Net

Kupnja karata do 1 sata prije polaska.

Autobusni kolodvor zagreb karlovac. Autobusna linija zagreb karlovac red vožnje. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za karlovac.

Preko 2 200 destinacija u ponudi. U blizini stanice karlovac autobusni kolodvor možete pronaći. Karlovac grad na četiri rijeke karlovac smješten je u samom srcu hrvatske na sjecištu glavnih prometnih pravaca koji spajaju unutrašnjost hrvatske s destinacijama na moru. Autobusni kolodvor karlovac hrvatska.

Bankomat wc i kafić. Vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u karlovac cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Vozni red vrijeme polaska iz karlovca vrijeme dolaska u zagreb cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Fast food 360 m mcdonald s shopping centar supermarket 0 54 km kaufland benzinska postaja 244 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne.

Na stanici ak karlovac možete pronaći. Svi autobusi iz zagreba za karlovac polaze s autobusni kolodvor zagreb i dolaze na autobusni kolodvor karlovac prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 53 km a trajanje putovanja je oko 1 h ovisno o stanju u prometu. Autobus karlovac zagreb vozni red i cijene za 2020. Autobusne linije zagreb autobus kolodvor zagreb autobusni kolodvor zagreb vozni autobusi kolodvor zagreb autobus karlovac zagreb.

Autobusni kolodvor karlovac je učestalim polascima povezan sa zagrebom a svakodnevni polasci održavaju se i prema destinacijama na moru od istre pula rovinj preko kvarnera rijeka crikvenica do dalmacije. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice. 060 338 833 cijena kn fiks mob. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene.