web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Labin

Autobusni Kolodvor Labin Hrvatska

Autobusni kolodvor labin hrvatska.

Autobusni kolodvor zagreb labin. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Autobusni kolodvor ak labin. Autobusni kolodvor ak labin provjerite vozne redove cijene karata kontaktne podatke i ostale informacije za ovaj kolodvor. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice.

Svi autobusi iz zagreba za labin polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor labin prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 240 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu. Putovati od zagreb hr do labin hr autobusom jednostavno je i relativno jeftino u usporedbi s drugim oblicima prijevoza. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. U blizini stanice labin autobusni kolodvor možete pronaći.

Kupovina karata garderobu piće bankomat. Na stanici ak labin možete pronaći. Najraniji polazak je u 11 30 a najkasnije vrijeme dolaska je u 19 15. Autobusni kolodvor labin vam nudi sljedeće usluge.

Kolodvor labin autobusna stanica u labinu se nalazi u sjevernom dijelu grada 500 metara od centra i 1 5 km od stare jezgre labina. Labin kolodvor se nalazi otprilike 0 62 km od centra grada što je samo 7 minuta pješice. Na autobusnom kolodvoru pronaći ćete ured za prodaju karata čekaonicu kiosk i kafić. Autobus labin zagreb vozni red i cijene za 2020.

Ožujka bb 52220 labin telefon 060 333 888 pretražite vozne redove i cijene. Bus do daljnjeg svaki dan ne prometuje na uskrs božić nova godina. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Broj polazaka po danu može varirati ovisno o datumu putovanja.

Najprometnijim danima između zagreb hr i labin hr ima više od 10 polazaka. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za labin.