web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Naslovnica

Autobusni Kolodvor Zagreb Obustavlja Neke Linije Zagreb Info

Najnovije vijesti iz hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu dnevnik hr.

Autobusni kolodvor zagreb naslovnica. 4 2 karte se vraćaju na način opisan općim uvjetima obavljanja kolodvorske djelatnosti a autobusni kolodvor zagreb se obvezuje na zahtjev putnika koji odustane od putovanja izvršiti povrat novca plaćenog za voznu kartu umanjen za 10 cijene vozne karte na ime manipulativnih troškova bez povrata uplaćenog novca za kolodvorsku uslugu obilježavanje mjesta i peronsku. Autobusni kolodvor zagreb razbijena stakla krov prokišnjava sve je puno ptičjeg izmeta a smrad je nepodnošljiv. Pon pet 9 00 16 00 sati upiti građana. Tijekom jutra prvog dana otvaranja prometa bez ograničenja kroz hrvatsku autobusni kolodvor zagreb prodao je svega 75 karata vlakovi su popunjeni između 30 i 40 posto a četiri zrakoplova prevezla su svega 117 putnika.

01 6169 111 oib. 3277097 radno vrijeme sa strankama. Dok su za izgradnju ondašnjeg kolodvora bila potrebna tek 72 dana izgradnja današnje zgrade i terminala započela je 1986 a otvorena je godinu dana kasnije prilikom univerzijade. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.

Ovim općim uvjetima dalje. Autobusni kolodvor zagreb nalazi se na aveniji marina držića uz velike zagrebačke prometnice. Opći uvjeti regulira se obavljanje kolodvorske djelatnosti na autobusnom kolodvoru zagreb dalje u tekstu. 01 6169 115 01 6169 116.

Preko 2 200 destinacija u ponudi. Na mjestu langova trga a iduće je godine premješten na današnju lokaciju. Press mmpi hr pravo na pristup informacijama. U slučaju iz st.

Akz na kojem akz pruža svoje usluge odnosno prava i obveze akz a i korisnika njegovih usluga. Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah. Kupnja karata do 1 sata prije polaska.