web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Njivice

My Weekend On The Island Krk Croatia Steemit

Morate li putovati u ostatak hrvatske.

Autobusni kolodvor zagreb njivice. Lll usporedba cijena i pogodnosti svih autobusnih linija između njivice i zagreb. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. Najraniji polazak je u 10 01 a najkasnije vrijeme dolaska je u 13 30. Putovati od zagreb hr do njivice hr autobusom jednostavno je i relativno jeftino u usporedbi s drugim oblicima prijevoza.

Broj polazaka po danu može varirati ovisno o datumu putovanja. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Autobus zagreb njivice krk vozni red i cijene za 2020. Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br.

Ovdje ćete pronaći sve autobusne linije iz zagreb za njivice. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Najraniji polazak je u 09 15 a najkasnije vrijeme dolaska je u 18 59. šetalište svetog bernardina 3 51500 krk kontakt.

Autobusni kolodvor krk je izvrsno povezan čestim autobusnim linijama s kopnom odnosno s rijekom kao i sa ostalim gradovima na otoku krku na primjer omišalj njivice malinska i baška te svakodnevnim polaskom za zagreb. Njivice je jedno od najpopularnijih mjesta u državi hrvatska zbog međugradskih linija prema 20 gradova unutar države kao npr zagreb rijeka karlovac sa međunarodnim linijama prema italija nudimo više od 20 polazaka dnevno iz mjesta njivice kliknite ovdje kako biste kupili kartu. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Najprometnijim danima između njivice hr i zagreb hr ima više od 14 polazaka.

060 88 86 18 cijena po. 6 ili 25 minuta hoda. Autobusni kolodvor krk kontakt i adresa.