web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Novi Vinodolski

Bus To Novi Vinodolski From 2 99 Flixbus The New Way To Travel

Svi autobusi iz zagreba za novi vinodolski polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor novi vinodolski prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu.

Autobusni kolodvor zagreb novi vinodolski. Vozni red vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u novi vinodolski cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. U zagreb hr postoje 2 polazne stanice a u novi vinodolski hr postoji 1 dolazna stanica. Autobus zagreb novi vinodolski. Na autobusnom kolodvoru se nalazi čekaonica i ured za prodaju karata.

Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Fast food benzinska postaja 79 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Autobus novi vinodolski zagreb vozni red i cijene za 2020. Autobusni kolodvor novi vinodolski hrvatska.

Najbrža linija ima vrijeme vožnje u trajanju od 3 sati i 40 minuta. Detalji putovanja na relaciji iz novog vinodolskog za zagreb. Kafić caffe bar mokarabia i parking. Najraniji polazak je u 13 30 a najkasnije vrijeme dolaska je u 17 10.

Na stanici ak novi vinodolski možete pronaći. U blizini stanice novi vinodolski autobusni kolodvor možete pronaći. Svi autobusi iz novog vinodloskog za zagreb polaze s autobusnog kolodvora novi vinodolski i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za novi vinodolski.

Novi vinodolski kolodvor se nalazi otprilike 499 m od centra grada što je samo 6 minuta pješice. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Kolodvor novi vinodolski autobusni kolodvor u novom vinodolskom je udaljen 500 metara od glavnog kolodvora. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.