web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Osijek Vozni Red

Autobus Zagreb Osijek Vozni Red I Cijene Karata

Vrijeme polaska iz osijeka vrijeme dolaska u zagreb cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik.

Autobusni kolodvor zagreb osijek vozni red. 5 sati i 45 minuta. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Autobusni kolodvor u osijeku nalazi se u ulici b. U slučaju da želite nastaviti vaše putovanje na raspolaganju su vam sljedeće.

Autobusna linija osijek zagreb red vožnje. 3 sata i 45 minuta najsporija linija. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Svi autobusi iz osijeka za zagreb polaze s autobusnog kolodvora osijek i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 281 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu.

Wc kiosk kafić fast food i parking. Kolodvor ima 16 perona linijskog i povremenog prijevoza. Osijek kolodvor se nalazi otprilike 1 38 km od centra grada što je samo 17 minuta pješice. Vi pitate mi odgovaramo.

Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Detalji putovanja na relaciji iz osijeka za zagreb. Kašića u blizini starog autobusnog kolodvora te željezničkog kolodvora kolodvor je nov otvoren je u lipnju 2011. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene.

Linkovi na internet stranice. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. U blizini stanice osijek autobusni kolodvor možete pronaći. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene.

Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr. Autobus zagreb pula vozni red i cijene za 2020. Autobus osijek zagreb vozni red i cijene za 2020. Vozni red panturist osijek busa za sve autobuse provjerite dane kojima prometuju linije panturist busa filtrirajte prema dolaznim i odlaznim stanicama.

Kupnja karata do 1 sata prije polaska.