web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Osijek

Javno Privatno Partnerstvo Osijek Dobio Novi Autobusni Kolodvor

Vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u osijek cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik.

Autobusni kolodvor zagreb osijek. Svi autobusi iz zagreba za osijek polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor osijek prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 281 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za osijek. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Autobus osijek zagreb vozni red i cijene za 2020.

Kašića u blizini starog autobusnog kolodvora te željezničkog kolodvora kolodvor je nov otvoren je u lipnju 2011. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. The alternative airport when travelling to osijek is the zagreb airport which is 280 82 km away. Autobusne linije zagreb autobusna kolodvor zagreb autobusni kolodvor zagreb vozni bus kolodvor zagreb autobusnu kolodvor.

Autobusni kolodvor u osijeku je najmoderniji kolodvor u hrvatskoj. Autobusni kolodvor ima 16 odlaznih i dolaznih perona i sve sadržaje koje bi jedan moderni kolodvor trebao imati. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. We have done a thorough research to provide the distance info as accurately as possible but we cannot guarantee that the information is correct.

Autobusni kolodvor osijek je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u slavoniji. Uz autobusne kolodvore u zagrebu i puli samo još osječki autobusni kolodvor spada u najvišu kategoriju kategoriju a. Pula rijeka umag poreč rovinj zagreb karlovac đakovo požega slavonski brod zadar split šibenik trogir. đakovo slavonski brod požega gradiška kao i svim većim gradovima diljem hrvatske.

S autobusnog kolodvora postoji i tramvajska veza prema centru grada. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Kolodvor ima 16 perona linijskog i povremenog prijevoza.

Nalazi se u blizini željezničke stanice u osijeku i 1 km od središta grada. Od međunarodnih linija održavaju se redovni polasci u pravcu njemačke i.