web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Peroni

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Autobusni kolodvor zagreb peroni. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Autobusni kolodvori se grade u svim većim naseljenim mjestima i gradovima koji su prometno povezani sa ostalim mjestima i gradovima u kojima postoje redovne međugradske autobusne linije a da bi se olakšao prihvat putnika i autobusa. Rutu kojom se putuje možete pogledati na karti a na toj ruti se naplaćuje cestarina. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Autobus dusseldorf zagreb cestovna udaljenost od dusseldorfa do zagreba iznosi 1115 km a na ovoj udaljenosti putovanje automobilom traje oko 11 sati i 30 minuta. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih. Autobusni kolodvor prometni terminal s putničkom zgradom peronima i drugim prostorima i sadržajima namijenjenima ukrcaju i iskrcaju putnika te prijamu i otpremi autobusa linijskoga prometa. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima.

Autobusni kolodvor zagreb utemeljen je 1961. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Autobusni kolodvor pruža sve usluge potrebne za što udobniji i sigurniji prihvat autobusa i putnika od prodaje putnih karata čuvanja.

Autobusni kolodvor pruža sve usluge potrebne za što udobniji i sigurniji prihvat autobusa i putnika od prodaje putnih karata čuvanja prtljage informacija pa do privremenog smještaja i osvježenja. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih europskih. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

Web stranica autobusnog kolodvora koristi kolačiće cookies kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987. Prihvatite kolačiće a više pročitajte ovdje.