web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Plitvička Jezera

Autobusni Kolodvor Zagreb 2020 All You Need To Know Before You

Najraniji polazak je u 09 45 a najkasnije vrijeme dolaska je u 20 20.

Autobusni kolodvor zagreb plitvička jezera. Neovisno odakle stižete u np plitvička jezera bitno je znati jednako kao i koja je vremenska prognoza da vas tamo ne čeka kolodvor. Plitvice nemaju klasičan autobusni kolodvor. Autobus zagreb plitvička jezera cijena karata i vozni red. Najbrža linija ima vrijeme vožnje u trajanju od 1 sati i 50 minuta.

Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br. Autobusni kolodvor plitvička jezera hrvatska. U plitvička jezera hr postoje 6 polazne stanice a u zagreb hr postoje 2 dolazne stanice. Autobusni kolodvor plitvice plitvička jezera informacije o redu vožnje cjenik polasci i rezervacije.

Područje plitvičkih jezera najstariji je hrvatski nacionalni park a mnogi ga smatraju i daleko najpoznatijim i najljepšim ne samo to nego se nacionalni park plitvička jezera ubraja u najljepše prirodne znamenitosti europe koji je još davne 1979. Nacionalni park plitvička jezera je najpoznatiji i najposjećeniji nacionalni park u hrvatskoj. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Kako do autobusne stanice plitvička jezera. One su vezane uz različite ulaze u np. Plitvička jezera je jedno od najpopularnijih mjesta u državi hrvatska zbog međugradskih linija prema 20 gradova unutar države kao npr zagreb rijeka split sa međunarodnim linijama prema srbija beograd i sremska mitrovica plitvička jezera je i jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u hrvatska. Nudimo više od 20 polazaka dnevno iz mjesta plitvička jezera kliknite ovdje.

Putovanje autobusom iz zagreba do plitvičkih jezera. Nalazi se u lici u blizini granice sa bosnom i hercegovinom i otvoren je tijekom cijele godine. Autobusnu kartu za autobus zagreb plitvička jezera možete kupiti brzo i jednostavno putem našeg web shopa. U blizini nacionalnog parka plitvice nema autobusnog kolodvora ali.

Suprotno tome imaju dvije autobusne stanice. 6 ili 25 minuta hoda.