web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Polasci I Odlasci

Abv 092 Autobusni Kolodvor Zagreb Polasci Youtube

385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata.

Autobusni kolodvor zagreb polasci i odlasci. Autobusni kolodvor split nalazi se u samom središtu grada splita neposredno pored gradske luke i željezničkog kolodvora. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. 385 1 6112 789 tel. Bjelovar đurđevac grubisno polje koprivnica osijek slatina vukovar i zagreb.

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Autobusni kolodovor u virovitici se nalazi u središtu grada a željeznička stanica u virovitici je udaljena 2 km od autobusne stanice. Preko 2 200 destinacija u ponudi.

Takav smještaj omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i transfer putnika. 385 1 6008 600 fax. Kolodvor sa svojih trideset osam zaposlenika svakodnevno nastoji putnicima pružiti više. 060 313 333 1 71 kn min.

E mail adresa podsjeti me. Za pozive iz mobilne. Prihvaćam opće uvjete korištenja postavi podsjetnik odustani zrakoplovni prijevoznici. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. B2c online obrazac prigovora. Na autobusnom koldovoru se nalazi čekaonica kiosk i kafić a u blizini ima mnogo trgovina.