web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Prtljaga

Autobusni Kolodvor Zagreb Garderoba

Niste to ni znali.

Autobusni kolodvor zagreb prtljaga. U sve navedene cijene uračunat je pdv. Ok nemam prtljage što sad. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Avenija marina držića 4 10000 zagreb.

Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. Bankomat wc prostor za odlaganje prtljage kiosk kafić fast food roštilj i i mjenjačnica. 060 327 777 cijena kn fiks mob. Svi autobusi iz raba za zagreb polaze s autobusnog kolodvora rab i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 217 km a trajanje putovanja je između 5 i 6 ovisno o stanju u prometu.

Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Beograd bas beograd kolodvor se nalazi otprilike 1 38 km od centra grada što je samo 18 minuta pješice. U blizini stanice jajce autobusni kolodvor možete pronaći.

On naime prolazi kroz zagreb. Autobusni kolodvor split hrvatska. Autobusni kolodvor pruža sve usluge potrebne za što udobniji i sigurniji prihvat autobusa i putnika od prodaje putnih karata čuvanja. Detalji putovanja na relaciji iz raba za zagreb.

Bus do daljnjeg pon uto sri čet pet sub. 060 31 33 33 cijena poziva iznosi 1 74 kn min za pozive iz fiksne i 2 96 kn min za pozive iz mobilne mreže 385 1 61 12 789. Autobusni kolodvori se grade u svim većim naseljenim mjestima i gradovima koji su prometno povezani sa ostalim mjestima i gradovima u kojima postoje redovne međugradske autobusne linije a da bi se olakšao prihvat putnika i autobusa. Benzinska postaja 163 m tioil i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice.

Jajce kolodvor se nalazi otprilike 0 95 km od centra grada što je samo 14 minuta pješice. U blizini stanice beograd autobusni kolodvor možete pronaći. Uvjeti pohranjivanja čuvanja i izdavanja pisama paketa prtljage i većih predmeta koje ostavljaju prijevoznici su isti kao kada te radnje autobusni kolodvor obavlja za putnike. Autobusni kolodvor imotski hrvatska.