web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Raspored

Autobusni Kolodvor Zagreb Fotografije Prometna Zona

3 469 likes 227 talking about this 1 702 were here.

Autobusni kolodvor zagreb raspored. 060 313 333 1 71 kn min. Autobus karlovac zagreb vozni red i cijene za 2020. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.

385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. 385 1 6008 600 fax. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Autobusni kolodvor zagreb najveća ponuda karata za autobus. Autobusni kolodvor gospić hrvatska. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.