web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Rezervacija

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Autobusni kolodvor zagreb rezervacija. Hranu piće bankomat taxi parking i kiosk. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. 060 368 368 cijena kn fiks mob. Kupnja karata do 1 sata prije polaska.

Na linijama grupacije prijevoznika flixbus i prijevoznika ap slunj d d app požega d d autotrans d d. Marina držića 4 mbs. Autobusni kolodvor u karlovcu nalazi se na prilazu većeslava holjevca. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

Autobusni kolodvor slavonski brod vam nudi sljedeće usluge. Vodoopskrba i odvodnja d o o. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

Računovodstveni referent u gradskoj ljekarni zagreb. Javni poziv za iskazivanje interesa za zapošljavanje 23 izvršitelja. Svi autobusi iz raba za zagreb polaze s autobusnog kolodvora rab i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 217 km a trajanje putovanja je između 5 i 6 ovisno o stanju u prometu. Usluga telefonskih rezervacija kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama podružnice nije moguća.

Detalji putovanja na relaciji iz raba za zagreb. Gradska plinara zagreb d o o. Split i zagreb sa infrastrukturnog gledišta su dva grada u hrvatskoj koja su najbolje povezana. Autobusni kolodvor u slavonskom brodu smješten je u blizini centra grada i neposrednoj blizini željezničkog kolodvora.

Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb av. Nakon izgradnje autoceste udaljenost između ova dva grada je oko 410 km dok alternativni putovi su otprilike iste udaljenosti ali znatno dužeg vremenskog putovanja putovanje autobusom iz splita do zagreba kao što smo spomenuli gradovi split i zagreb su iznimno dobro povezani svakodnevno ima. Putovati od poreč hr do zagreb hr autobusom jednostavno je i relativno jeftino u usporedbi s drugim oblicima prijevoza. Vodoopskrba i odvodnja d o o.

Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. 060 33 88 33 cijene poziva. Najraniji polazak je u 08 15 a najkasnije vrijeme dolaska je u 22 00.

Broj polazaka po danu može varirati ovisno o datumu putovanja. Gradska plinara zagreb d o o.