web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Rijeka

Photo0 Jpg Picture Of Autobusni Kolodvor Zagreb Tripadvisor

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati.

Autobusni kolodvor zagreb rijeka. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Autobus zagreb rijeka vozni red i cijene za 2020. Na relaciji zagreb rijeka dnevno prometuje više autobusa tijekom cijele godine dok su u ljetnoj sezoni pojačane. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za rijeku.

Rijeka je povezana sa svakim većim gradom u hrvatskoj i europi putem mreže međunarodnih i domaćih autobusnih linija. Autobusni kolodvor rijeka hrvatska. Svi autobusi iz zagreba za rijeku polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor rijeka prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 155 km a trajanje putovanja je oko 2 h i 30 min ovisno o stanju u prometu. Autobusni kolodvor rijeka je redovitim autobusnim linijama povezana sa svim većim hrvatskim gradovima kao što su zagreb osijek slavonski brod đakovo nova gradiška požega vukovar gospić karlovac zadar šibenik split makarska i dubrovnik česti su polasci u pravcu istre otoka cresa lošinja krka raba i paga te gradova u okolici crikvenice novog vinodolskog i senja.

Udaljenost od zagreba do rijeke iznosi otprilike 166 km za što je potrebno otprilike 2 sata vožnje automobilom naravno treba uzeti u obzir stanje na cestama jer u sezoni promet može biti povećan što produljuje vrijeme putovanja putovanje autobusom od zagreba do rijeke. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. 072 500 400 the price of local call for calls outside the republic of croatia 385 1 647 11 00 telephone booking 12 00 hrk tax included. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene.

Autobusne linije zagreb autobus kolodvor zagreb autobusni red vozni autobusni red zagreb autobusni zagreb kolodvor autobusni raspored bus autobus zagreb rijeka zagreb rijeka autobus autobus zagreb rijeka cijena bus zagreb rijeka.