web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Autobusa

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora.

Autobusni kolodvor zagreb vozni red autobusa. 385 1 6008 600 fax. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Vi pitate mi odgovaramo. Iban hr66 2402 0061 1007 2826 2 temeljni kapital društva.

Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. 385 1 6112 789 tel. Kolodvor dubronik posjeduje natkrivene perone i kontrolu izlaska na platformu.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel. Autobusni kolodvor dubrovnik cro nalazi se na oko 2km od centra grada. Za pozive iz mobilne.

Linkovi na internet stranice. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Autobusni kolodvor u garešnici se nalazi u centru grada a s obzirom da je grad vrlo malen do svih se dijelova može doći pješice od autobusnog kolodvora koristite gore navedeni pretraživač kako biste pronašli vozni red autobusa prema i iz garešnice. Preko 2 200 destinacija u ponudi. 385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Autobus karlovac zagreb vozni red i cijene za 2020.