web statistics

Bandiceve Fontane Nsk

Bandiceve Fontane Pustene U Rad Zagrebacka Vodena Razglednica U

Bandiceve fontane showing 1 14 of 14 messages.

Bandiceve fontane nsk. Prolazil sam tam prije jedno pola sata i fontane preciznije fontana je već gotova. Pogledajte kako projekt vrijedan 18 5 milijuna kuna izgleda u punom sjaju. Istina malo su fulali s lokacijom tak da nije nasred travnjaka nego preko puta ceste kraj nsk ali valjda će pozicioniranje druge proći uz više mjerenja. Vrijednost ovog projekta je 18 5 milijuna kuna a obuhvaća izgradnju dviju fontana i dvaju pothodnika kao poveznice nsk i trnja te infrastrukturu za izgradnju još triju fontana i četiriju pothodnika.

Sporne bandićeve fontane kod nacionalne i sveučilišne knjižnice jučer su puštene u probni rad. Pogledajte kako je to izgledalo. Zagreb i fontane vole se oduvijek bandićeve fontane zdenac mladosti ribar popularna gljiva. Dok na one nove kod nsk više nema kritika glavna je meta postala rekonstruirana kada cara franje josipa i.

Bandićeve fontane u blagdanskom ruhu. Kolovoza kada će se i normalizirati promet fontane će se graditi do kraja godine. Zagreb 161213 ulica bratske zajednice u projekciji blagdanskih motiva na fontanama kod nsk zagrepcani imaju priliku uzivati svaki dan od 18h do 21h do kraja godine. Bandićeve fontane u blagdanskom ruhu impresivna igra svjetla i boja ispred nsk autor.

Najljepše su fontane ispred nsk pobijedile s 30 glasova. Pogledajte kako su bandićeve fontane svijetlile za medicinske sestre i tehničare. Dok će pješački pothodnici u ulici hrvatske bratske zajednice kod nsk a biti gotovi do 28. Prigodne projekcije priredili su radnici zagrebackog holdinga foto.

Fontane popularno zvane bandićeve fontane probno su puštene u rad nakon što je uklonjen šator koji je štitio radnike i fontane od jakog snijega koji je pogodio zagreb prije manje od dva tjedna. Građani uživaju u poslijepodnevu uz fontane ispred nsk.