web statistics

Botanički Vrt Majorelle

Hotels Com Ponude I Popusti Za Hotelske Rezervacije U Luksuznim

Botanički vrt majorelle dvadesetih i tridesetih godina prošlog stoljeća na svom imanju u marrakechu dizajnirao je francuski slikar jacques majorelle.

Botanički vrt majorelle. Godine stvorio društvo lokalnih ljubitelja flore i kaktusa arizona. Free wi fi access is available in all areas. Botanički vrt majorelle arapski. There is a 24 hour front desk a shared lounge concierge service and shops at the property.

Botanički vrt je 1937. Medina marrakech 1 1 km od botanički vrt majorelle set in the medina district in marrakech riad alili boasts an outdoor pool and spa centre. U ovom botaničkom vrtu posjetitelji se pozivaju na putovanje u zemlju pustinje i flore. Godine vrt se nalazi u vlasništvu yves.

Getty images poslije majorelleove smrti imanje su kupili i obnovili dizajner yves saint laurent i njegov partner pierre berge. Marrakech je grad u podnožju planinskog lanca atlas u jugozapadnom maroku. Ova kategorija ima sljedeće 2 potkategorije od ukupno 2. The majorelle garden is a botanical garden and artist s landscape garden in marrakech morocco that is part of villa majorelle the former residence of french artist jacques majorelle french fashion designer yves saint laurent and his lover pierre bergé.

The property is a 5 minute walk from majorelle gardens and a 10 minute drive from djemaa el fna square. حديقة ماجوريل je botanički vrt i umjetnički krajolik u marrakechu vrt je osmišljen i dizajniran od strane francuskog umjetnika jacquesa majorellea u 1920 im i 1930 im tijekom kolonijalnog razdoblja kada je maroko bio protektorat francuske. Private bathrooms also come with a shower. Hotel majorelle is located in marrakech.

Oko same kuće prostire se i majorelle garden botanički vrt koji obuhvaća površinu od gotovo deset tisuća metara kvadratnih i koji je pravo umjetničko djelo u srcu pustinje maroka. Rooms at hotel majorelle will provide guests with a tv air conditioning and a seating area. Vrt je dizajnirao francuski umjetnik orijentalist jacques majorelle po kojem i danas nosi ime a da bi vrt danas bio ono što jest bilo je potrebno gotovo 40 godina. Naša vjerna čitateljica povremena suradnica i članica hrvatskog botaničkog društva posjetila je taj vibrirajući crveni grad nedaleko sahare i prenosi nam dojmove egzotičnog vrta prepunog raznih vrsta palmi i kaktusa stopljenih u žarko.

Postoje mnogi botanički vrtovi diljem sad a ali to je phoenix desert gardens koji su najljepši i nevjerojatni. Bogati botanički vrt pustinje phoenix. Lifestyle portal koji obuhvaća teme putovanja hrane i događanja na svjetskoj i lokalnoj razini.