web statistics

Botanički Vrt Makarska

Park Prirode Biokovo Botanicki Vrt Kotisina

1990 franjevac i znanstvenik sa svrhom znanstvenog istraživanja i motrenja zaštite i očuvanja te popularizacije i upoznavanja biljnog svijeta.

Botanički vrt makarska. Sve plaže područja grada makarska pa i čitave makarske rivijere su scaron ljunčane ako isključimo stjenovite i betonske povr scaron ine koje se također koriste za kupanje dok pje scaron čanih plaža nema. Vrt je utemeljio dr. Botanički vrt ecobegići vlasenica. Na temelju zaključka i i ii znanstvenog skupa o biokovskom području osnovan je odlukom skupštine općine makarska 1984.

Click now to check the details. Obitelj čosić dobitnici nagrade za najljepši vrt u busovači duration. Godine i zakonom zaštićen kao spomenik parkovne arhitekture. Biokovski botanički vrt kotišina osnovan je 1984.

Fra jure radić 1920. Vrt se nalazi na primorskim obroncima planine biokovo iznad zaseoka kotišina na nadmorskoj visini od 350 do 500 metara a udaljen je svega 3 km od makarske. Marineta 16 hr 21300 makarska tel fax. Fra jure radić 1920 1990 franjevac i znanstvenik sa svrhom znanstvenog istraživanja i motrenja zaštite i očuvanja te popularizacije i upoznavanja biljnog svijeta planine biokovo.

Biokovski botanički vrt kotišina zamišljen je kao ograđeni dio prirode smješten na primorskim obroncima planine biokovo iznad sela kotišine. Vrt je utemeljio dr. Vrt je utemeljio dr. Zamišljen je kao biokovo u malom ograničeni dio prirode na kojem se mogu pronaći raznolika staništa.

Ovo nije botanički vrt u klasičnom smislu gdje se svaka biljka unosi prema određenim pravilima već je zamišljen kao ograđeni dio prirode gdje će se zadržati prirodni. 385 0 21 616 924 e mail. Botanički vrt kotišina smješten je na primorskim obroncima planine biokovo iznad sela kotišina na nadmorskoj visini od 350 do 500 metara i sastavni je dio parka prirode biokovo. Dakle sitno žalo u potpunosti dominira podbiokovljem tako i područjem od nekih.

Splitsko makarska nadbiskupija 103 473 views. Zahvaljujući revitalizaciji biokovskog botaničkog vrta kotišina koja i dalje traje naš botanički vrt u je ušao u konzorcij europskih botaničkih vrtova i kao rezultat toga javna ustanova park prirode biokovo se u suradnji sa sekcijom botaničkih vrtova i arboretuma hrvatskog botaničkog društva uključila i organizirala događanja u biokovskom botaničkom vrtu kotišina. 2330003 1100067040 botanički vrt kotišina smješten je na primorskim obroncima planine biokovo iznad sela kotišina na nadmorskoj visini od 350 do 500 metara i sastavni je dio parka prirode biokovo. Do you want to know the entry ticket price for botanicki vrt kotisina.

Fra jure radić 1920 1990 franjevac i znanstvenik sa svrhom znanstvenog istraživanja i motrenja zaštite i očuvanja te popularizacije i upoznavanja biljnog svijeta planine biokovo.