web statistics

Brodarski Institut Direktor

Direktor Brodarskog Instituta Institut Ce Sigurno Opstati Cast

Kako su ministri vrdoljak kotromanović i mornar uništili brodarski institut direktor koroman na čelu je instituta od 2004.

Brodarski institut direktor. Od njega se traži da napiše plan za spas i ode. Zanimljiva u cijeloj priči je činjenica na koju smo upozorili prije mjesec dana a to je da su castrum nekretnine d o o. Kadrovski i materijalno ujedinjeni u brodarski institut pod vodstvom žarka alujevića koji je bio direktor do 1973. Direktor dao ostavku a radnici bez plaće hrane se u pučkoj kuhinji.

Igorom tripkovićem doznali smo sve o problemima s kojima se nosi brodarski institut i njegovim uzrocima ali smo saznali i moguća rješenja za krizu koja je pogodila ovog diva koji ove godine slavi svoj 70. Direktor vlado leko ušle na mala vrata u brodarski institut i da je pitanje vremena kada će brodarski nestati s ovih prostora i na njegovom mjestu niknuti nekakva kockasta nebuloza kaže pasanec. Brodarskim institutom rukovodi direktor kojeg imenuje i razrješava vlada republike hrvatske. Tada je došla u ljeto i nova današnja uprava.

Kadrovski i materi jalno ujedinjeni u brodarski institut pod vodstvom žarka alujevića koji je bio direktor do 1973. Ti su instituti 1967. Rođendan a kojeg mnogi po fatalističkom uvriježenom mišljenju u nas čim nešto naime. U svim vođenim razgovorima primarni interes bio je 3.

Izmjenjivale su se godine koje su završavali u plusu i minusu. Na alujevićev prijedlog institut je 1967. Brodarski institut sve lošije posluje. Brodarski je institut zainteresiran za suradnju na konkretnim projektima kako je objasnio njihov čelni čovjek igor tripković i to onima koje sami ne mogu financirati.

Godine i glavni je krivac raspada. Brodarski institut pozvao zainteresirane za kupnju nekretnina 22 05 2019. Holjevca 20 zagreb djelatnost. Direktor je odgovoran za provođenje utvrđene poslovne politike akata i odluka koje je donio upravni odbor u okvirima zakona i statutom utvrđenih ovlasti.

Postao samostalna znanstvena ustanova jna s djelomičnim samoupravljanjem te vlastitim financiranjem a radove je od tada osim s osnivačem ugovarao i s raznim poduzećima iz zemlje i inozemstva. Međutim u razgovoru koji smo vodili s direktorom brodarskog instituta u zagrebu mr. Direktor predstavlja i zastupa brodarski institut u okvirima registriranih djelatnosti. Na alujevićev prijedlog institut je 1967.

7219 ostalo istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim tehničkim i tehnološkim znanostima.