web statistics

Col Legi Cesar August Tarragona

Escola Cesar August Tarragona Xocolatada Solidaria

Vi cros col legi cesar august xxxiii ciutat de tarragona data 31 de gener 2016 lloc voltants de l escola lloc dorsal nom i cognoms any ctg club llicència temps 1 771 anguera guinovart esperança 71 popf athletic track top line escola 11 54 2 106 capdevila claudia cecilia 75 popf club natació tàrraco c e t.

Col legi cesar august tarragona. Institut sant pere i sant pau. Col legi mare de déu del carme descobrir llegendes catalanes. Escola cèsar august amb bon tacte. A partir de la propera setmana educació infantil també s afegirà a les tutories virtuals a través de videoconferència aquestes es realitzaran cada setmana a la mateixa hora amb l objectiu de mantenir el contacte entre l alumnat i l escola les videoconferències es faran mitjançant l aplicació zoom des de p 3 fins a 5è que caldrà tenir instal lada amb anterioritat.

Enseñanzas formación y estudios que se imparten en este colegio centros educación aquí puedes buscar colegios escuelas centros escolares y de formación etc. Un cop començades les obres i degut a problemes de l empresa constructora aquestes van romandre aturades durant uns mesos. Escola el miracle. Educació primària 6 12 anys.

Joan baptista plana 9 escola cèsar august. Escola tarragona el nostre riu francolí. Escola cèsar august c. Joan baptista plana 9.

Escola torreforta animació a la lectura. El col legi cèsar august de tarragona va ser projectat a finals dels anys 70 com una de les obres públiques incloses en els pactes de la moncloa que van signar amb el president suárez els diferents partits polítics. Escola de ponent. Escola de pràctiques.

Colegio público cèsar august. Desde la nota media o datos de contacto hasta la opinión de otros padres y docentes. Introduce varias palabras para afinar la búsqueda. Escola cèsar august.

L escola tarragona va començar a funcionar l any 2006 amb barracons al costat del col legi cèsar august i després de 5 anys al setembre de 2010 vam inaugurar el nou edifici de l escola a la seva actual ubicació. Col legi sant domènech compartir el que estem aprenent. 977 230 352 correu electrònic. Plaça de la font 1 43003 tarragona.