web statistics

Hrvatski Brodarski Institut

Hrt Sto Skriva Brodarski Institut I Sto Se Prodaje

Godine pod simboličnim nazivom hrvatski barjak u brodarskom institutu skupina odlučnih i hrabrih radnika na vlastitu inicijativu izvela je akciju preuzimanja instituta od tadašnje jna.

Hrvatski brodarski institut. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Novac opća rasprodaja u hrvatskoj. Institut tehničkih znanosti u području pomorskih i zelenih tehnologija kojem su glavne aktivnosti eksperimentalni razvoj proizvoda do izrade prototipa poslovi po sistemu ključ u ruke projektiranje nadzori proračuni mjerenja i ispitivanja. Ovdje su birane vrste.

I tako je to po inerciji nastavljeno međutim on je preimenovan poslije u trgovačko društvo koje nije u sastavu ni jednog ministarstva nego je u vlasništvu vlade. Vlada spašava brodarski institut kreće zapošljavanje stručnjaka. Cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Brodarski institute offers turn key solutions in maritime technologies from conceptual design definition to implementation and technology transfer.

Do 1995 do kraja oluje praktično bio nositelj preko 80 86 projekata za hrvatsku vojsku. Kredit kao nova injekcija. Brodarski institut je od 1991. The institute designs and develops all types of vessels in steel aluminium or glass reinforced plastic.

Hrvatska kraljica je kriva što hrvatski katamaran ne vozi. Tad je bio u polusastavu morh a. Rujna obilježava obljetnicu stavljanja instituta na raspolaganje vladi republike hrvatske. Katamaran je projektirao zagrebački brodarski institut koji je projekt vrijedan više od milijun eura ugovorio sa tvrtkom city cruises.

Brodarski institut koji se proteže na 120 tisuća četvornih metara nazvan je još i botaničkim vrtom novog zagreba arboretum je uređen tijekom 1960 ih po projektu mire halambek wenzler inače autorice jaruna. Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19.