web statistics

Hrvatski Brodarski Institut

Hrt Sto Skriva Brodarski Institut I Sto Se Prodaje

Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19.

Hrvatski brodarski institut. Cookies za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Godine pod simboličnim nazivom hrvatski barjak u brodarskom institutu skupina odlučnih i hrabrih radnika na vlastitu inicijativu izvela je akciju preuzimanja instituta od tadašnje jna. Rujna obilježava obljetnicu stavljanja instituta na raspolaganje vladi republike hrvatske. Novac opća rasprodaja u hrvatskoj.

Ovdje su birane vrste. Ove internetske stranice koriste kolačiće tzv. Pogledajte hrvatski katamaran za olimpijske igre u londonu katamaran koji će moći primiti 559 putnika gradit će se u brodogradilištu tehnomont u puli. Katamaran je projektirao zagrebački brodarski institut koji je projekt vrijedan više od milijun eura ugovorio sa tvrtkom city cruises.

Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Institut tehničkih znanosti u području pomorskih i zelenih tehnologija kojem su glavne aktivnosti eksperimentalni razvoj proizvoda do izrade prototipa poslovi po sistemu ključ u ruke projektiranje nadzori proračuni mjerenja i ispitivanja. Do 1995 do kraja oluje praktično bio nositelj preko 80 86 projekata za hrvatsku vojsku. The institute designs and develops all types of vessels in steel aluminium or glass reinforced plastic.

Vlada spašava brodarski institut kreće zapošljavanje stručnjaka. Naslovnica vijesti koje imaju tag brodarski institut. Brodarski institut je od 1991. Hrvatska kraljica je kriva što hrvatski katamaran ne vozi.

Tad je bio u polusastavu morh a. I tako je to po inerciji nastavljeno međutim on je preimenovan poslije u trgovačko društvo koje nije u sastavu ni jednog ministarstva nego je u vlasništvu vlade.