web statistics

Hzzo Mihanovićeva Fizikalna Terapija

Odjel Za Fizikalnu Medicinu I Rehabilitaciju

Drago čop kontinuirano djeluje od 1928.

Hzzo mihanovićeva fizikalna terapija. Pon sri pet prije podne uto i čet poslije podne napomena. 01 378 3429 email. Ortopedija preglede i ambulantne zahvate obavlja dr. Godine i baštini bogatu tradiciju njenog utemeljitelja dr drage čopa.

Korisnik u svako doba može povući navedenu suglasnost i privolu odjavom sa mailing liste na koju se prijavio. Rossana čizmić 385 1 492 5970 dr. Godinu te su pregledi ortopeda i fizijatra u našoj ustanovi od sada osim vrhunskim sportašima dostupni i vama na uputnicu hzzo a. Poštovani pacijenti sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je poliklinika rehabilitacija nova ugovorna ustanova sekundarne zdravstvene zaštite za 2015.

Emng laboratorij elekromioneurografska emng. Marica brenčić dlesk dr med specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije medicinska sestra. 01 3782 819 ambulanta emng. Vi ste ovdje odjeli i liječnički pregledi odjeli fizikalna terapija fizikalna terapija bol ukočenost otekline su najčešći razlozi da se s povjerenjem obratite timu fizikalne medicine i rehabilitacije koji svim svojim znanjem i bogatim iskustvom čine fizioterapeuti i fizijatri uz potrebnu suradnju ortopeda kineziologa neurologa i nutricionista.

Poliklinika za reumatske bolesti fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Poliklinika za reumatske bolesti fizikalnu medicinu i rehabilitaciju mihanovićeva 3 10000 zagreb pogledajte detalje o poslovnog subjektu ukoliko imate pozitivnih ili negativnih iskustava unesite komentar. Fizikalna terapija soba 1 385 1 492 5951 ambulante. Grgura ninskog 3 10000 zagreb telefon.

Fizikalna terapija i rehabilitacija početna usluge fizikalna terapija i rehabilitacija u poliklinici u zagrebu provodimo rehabilitaciju prije i poslije operativnih zahvata kao i rehabilitaciju ambulantnih pacijenata kod bolnih stanja zglobova i kralježnice upalne ili degenerativne etiologije te sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja. Zadovoljstvo nam je predstaviti vam se i pokazati vam zašto nas nazivaju jednim od najmodernijih najstručnijih te najpoželjnijih mjesta za obavljanje fizikalne terapije u hrvatskoj. Hzzo hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora. Fizikalna terapija dobro došli na internet stranice privatne prakse fizikalne terapije i rehabilitacije filipović bosnar.

Nada tretinjak matasić 385 1 492 5963. Fizikalna terapija koju provodimo u rehabilitaciji nova usmjerena je prema oboljenjima kralježnice poput discus hernie uklještenja živaca bolova u vratu i leđima ali i drugih koji su posljedica spomenutih npr glavobolja vrtoglavica i slično.