web statistics

Hzzo Mihanovićeva Fizikalna Terapija

Odjel Za Fizikalnu Medicinu I Rehabilitaciju

Vi ste ovdje odjeli i liječnički pregledi odjeli fizikalna terapija fizikalna terapija bol ukočenost otekline su najčešći razlozi da se s povjerenjem obratite timu fizikalne medicine i rehabilitacije koji svim svojim znanjem i bogatim iskustvom čine fizioterapeuti i fizijatri uz potrebnu suradnju ortopeda kineziologa neurologa i nutricionista.

Hzzo mihanovićeva fizikalna terapija. Ova web stranica dio je nastojanja hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje da se s osiguranim osobama uspostavi otvorena i kvalitetna komunikacija. Grgura ninskog 3 10000 zagreb telefon. 01 3782 819 ambulanta emng. Emng laboratorij elekromioneurografska emng.

Fizikalna terapija i rehabilitacija početna usluge fizikalna terapija i rehabilitacija u poliklinici u zagrebu provodimo rehabilitaciju prije i poslije operativnih zahvata kao i rehabilitaciju ambulantnih pacijenata kod bolnih stanja zglobova i kralježnice upalne ili degenerativne etiologije te sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja. Virginija lukenda med sestra adresa. Fizikalna terapija koju provodimo u rehabilitaciji nova usmjerena je prema oboljenjima kralježnice poput discus hernie uklještenja živaca bolova u vratu i leđima ali i drugih koji su posljedica spomenutih npr glavobolja vrtoglavica i slično. Drago čop kontinuirano djeluje od 1928.

Poliklinika za reumatske bolesti fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Hzzo hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora. Zadovoljstvo nam je predstaviti vam se i pokazati vam zašto nas nazivaju jednim od najmodernijih najstručnijih te najpoželjnijih mjesta za obavljanje fizikalne terapije u hrvatskoj. Zaid aboud spec ortopedije i traumatologije.

01 378 3429 email. Godinu te su pregledi ortopeda i fizijatra u našoj ustanovi od sada osim vrhunskim sportašima dostupni i vama na uputnicu hzzo a. Poliklinika za reumatske bolesti fizikalnu medicinu i rehabilitaciju mihanovićeva 3 10000 zagreb pogledajte detalje o poslovnog subjektu ukoliko imate pozitivnih ili negativnih iskustava unesite komentar. Fizikalna terapija dobro došli na internet stranice privatne prakse fizikalne terapije i rehabilitacije filipović bosnar.

Nada tretinjak matasić 385 1 492 5963. Marica brenčić dlesk dr med specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije medicinska sestra. Pon sri pet prije podne uto i čet poslije podne napomena. Fizikalna terapija soba 1 385 1 492 5951 ambulante.

Godine i baštini bogatu tradiciju njenog utemeljitelja dr drage čopa. Poštovani pacijenti sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je poliklinika rehabilitacija nova ugovorna ustanova sekundarne zdravstvene zaštite za 2015.