web statistics

Kamen Temeljac Bolnica Doboj

Pocinje Izgradnja Nove Bolnice U Doboju Postavljen Kamen Temeljac

Predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik i ambasador kine u bih đi ping položili su kamen temeljac za izgradnju nove zgrade bolnice u doboju ukupne vrijednosti 88 568 717 km bez pdv a koju će prema principu ključ u ruke graditi čajna sinofarm internešnel korporejšn.

Kamen temeljac bolnica doboj. Kamen temeljac položili su predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik i direktor kompanije čajna sinofarm internešnel korporejšn li chan. Direktora bolnice mladen gajić čestitao je slavu svim radnicima bolnice. U doboju položen kamen temeljac za izgradnju nove bolnice projekat vrijedan preko 88 miliona km 14 03 2019 predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik i ambasador kine u bih đi ping položili su kamen temeljac za izgradnju nove zgrade bolnice u doboju ukupne vrijednosti 88 568 717 km bez pdv a koju će prema principu ključ u ruke graditi čajna sinofarm internešnel. Doboj u doboju je postavljen kamen temeljac za izgradnju nove bolnice sveti apostol luka.

Kamen temeljac za izgradnju novog objekta bolnice u doboju biće postavljen u drugoj polovini septembra a vrijednost radova iznosi 87 000 000 km bez pdv a najavio je pomoćnik direktora bolnice sveti apostol luka siniša marić on kaže da je tenderska procedura završena i da je. Dodao je da je ova godina bila veoma značajna jer je u martu položen kamen temeljac za izgradnju nove bolnice a da se od naredne godine očekuje početak građevinskih radova. Marta prošle godine položili kamen temeljac za izgradnju nove zgrade bolnice u doboju koju će prema principu ključ u ruke graditi čajna sinofarm internešnel korporejšn. Predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik i ambasador kine u bih đi ping su 14.

Ovo je kapitalni projekat vrijedan skoro 100 miliona km i jedan je od najznačajnijih poduhvata vlade republike srpske u zdravstvenom sistemu kojim će kvalitetnu zdravstvenu uslugu. Kamen temeljac za izgradnju nove bolnice u doboju biće postavljen 15. On je naveo da je riječ o jednom u nizu kapitalnih projekata koji će gradska uprava uz podršku vlade republike srpske realizovati u narednom periodu. Predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik istakao je da svjedočimo važnom događaju koji je za mnoge nekad bio i nestvaran.

Doboj jzu bolnica sveti apostol luka doboj nova bolnica doboj kamen temeljac za izgradnju novog objekta bolnice u doboju biće postavljen u drugoj polovini septembra a vrijednost radova iznosi 87 000 000 km bez pdv a najavio je pomoćnik direktora bolnice sveti apostol luka siniša marić. Kamen temeljac položili su predsjedavajući predsjedništva bih milorad dodik i direktor kompanije čajna sinofarm internešnel korporejšn li chan. U doboju je postavljen kamen temeljac za izgradnju nove bolnice.