web statistics
Pink Rs Ministar Stefanovic Polozio Kamen Temeljac Za

Kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti.

Kamen temeljac borca. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu. Kamen temeljac za most prijateljstva srbije i kine položili su predsednik srbije boris tadić i predsednik stalnog komiteta svekineskog narodnog kongresa vu banguo. Tadić je pre polaganja kamena temeljca rekao da će izgradnja mosta početi u aprilu 2011. Zamenik gradonačelnika goran vesić i predsednik opštine barajevo slobodan adamović položili su danas kamen temeljac za izgradnju sportske hale u barajevskom naselju gaj.

Kamen temeljac za shoppi retail park u borči. U zemunu je položen kamen temeljac za most preko dunava zemun borča dok je početak radova predviđen za april 2011. Poručuje dobro došao predsedniče dok irena kaže da se iskreno radujem tom domu zdravlja od kad ga najavljuju baš se radujem da kreću radovi. Prema rečima dr aleksandra stojanovića direktora dz dr milutin ivković.

Villadsen položili su danas kamen temeljac za shoppi retail parka. U zemunu je danas položen kamen temeljac za most preko dunava zemun borča u koji će biti uloženo 170 miliona evra. Most čija je vrednost 170 miliona evra će biti dug 1 507 metara sa pristupnim saobraćajnicama u dužini od oko 21 5 kilometara. Položen kamen temeljac za gradnju sportske hale u barajevu.

Kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu i neće morati da zbog pregleda specijaliste dolaze u matičnu ustanovu dz dr milutin ivković na paliluli. Tadić je pre polaganja kamena temeljca rekao da će izgradnja mosta početi u aprilu 2011. Kamen temeljac za most prijateljstva srbije i kine položili su predsednik srbije boris tadić i predsednik stalnog komiteta svekineskog narodnog kongresa vu banguo.

Ima i šaljivih poput jeleninog ako ima nekog da govori kineski da mu poželi dobrodošlicu. Posle više od 30 godina planiranja počinje izgradnja doma zdravlja u borči. Godine a da je planirano da radovi budu zaršeni u proleće 2014. Ispratićemo današnja dešavanja i obavešavati vas a naše sugrađane pozivamo da nam šalju slike ukoliko budu prisutni.

Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu i neće morati da zbog pregleda specijaliste dolaze u matičnu ustanovu dz dr milutin ivković na paliluli. Dr zoran radojičić zamenik gradonačelnika goran vesić i potpredsednik vlade srbije i ministar unutrašnjih poslova nebojša stefanović prisustvovali su danas u borči postavljanju kamena temeljca za izgradnju zdravstvene stanice u ovom beogradskom naselju. Kako novosti prenose kamen temeljac za izgradnju novog doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru.