web statistics

Kamen Temeljac Hotel

Zabljak Will Represent Montenegro As One Of The Best World

Hotel će promeniti izgled ovog dela beograda i obezbediti 200 novih radnih mesta.

Kamen temeljac hotel. Kula će biti visoka oko 160 metara i imaće 50 000 kvadrata i više od 40 spratova i biće najveća zgrada u ovom delu evrope. Predsjednik vlade crne gore duško marković vlasnik kompanije durmitor hotel and villas petros statis i predsjednik opštine žabljak veselin vukićević položili su danas na žabljaku kamen temeljac hotela durmitor koji se gradi u okviru projekta vrijednog 20 miliona eura. U tutinu postavljen kamen temeljac za novu trafostanicu duration. Gamirasu is the name of an exquisitely restored 30 rooms troglodyte cave house opened in 1999 in ayvali village near urgup in the heart of.

Predsjednik vlade crne gore duško marković će u srijedu na žabljaku svečano položiti kamen temeljac hotela durmitor. Položen kamen temeljac za hotel mona plaza izvor. Budući šoping mol posetiocima će ponuditi nove internacionalne i domaće brendove ali i mnogo sadržaja posvećenih zabavi. Kamen temeljac za delta planet simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga.

Od prvog 4dx bioskopa u nišu do restorana i atraktivnih kafića. Večernje novosti 30 nov 2017 novi hotel nalaziće se na dorćolu a kamen temeljac su položili aleksandar vučić siniša mali i vlasnici kompanije mona predsednik srbije aleksandar vučić gradonačelnik beograda siniša mali i vlasnici kompanije mona položili su danas u beogradu kamen temeljac za izgradnju. Sandzacka tv mreza 2 641 views. Objekat na dve etaže će imati parking za 850 vozila.

Položen kamen temeljac hotela hilton u beogradu. Marković položio kamen temeljac hotela durmitor. Nakon svečanosti koja počinje u 11 00 sati predsjednik vlade će dati izjavu za javnost nakon 11 30 hotel gorske oči. Na beogradskoj savskoj promenadi u petak je postavljen kamen temeljac za kulu beograd u budućem naselju beograd na vodi koja će biti sagrađena za tri godine.

Kamen temeljac za izgradnju garni spa hotela u banjskoj u kompleksu rajska banja položili su danas pomoćnik direktora kancelarije za kosovo i metohiju borislav tajić predsednik privremenog organa opštine zvečan ivan todosijević i gradonačelnik vučina janković. Giramisu cave hotel urgup turkey. Take a look at this hot women in yoga pants and remember that fine anonymous gentleman who brought it to the world.