web statistics

Kamen Temeljac U Novom Sadu

Vucic Bari Kalebout U Novom Sadu Bice Najveca Fabrika Cokolade

Trebalo bi da dobije novu zgradu površine 2 900 m2 u kojoj će se nalaziti novi sadržaji dva nova amfiteatra učionice i laboratorije reč je o zajedničkom projektu pokrajinske vlade i medicinskog fakulteta koji će se graditi u.

Kamen temeljac u novom sadu. Predsednik pokrajinske vlade igor mirović položio je danas 12. Dekanica medicinskog fakulteta u novom sadu prof. Komentari medicinski fakultet u novom sadu do kraja naredne godine trebalo bi da dobije novu zgradu a u kojoj će se nalaziti dva nova amfiteatra učionice i laboratorije. Reč je o zajedničkom projektu pokrajinske vlade i medicinskog fakulteta koji će.

Maja kamen temeljac za izgradnju novog bloka medicinskog fakulteta u novom sadu koji će biti kako je najavljeno završen do kraja sledeće godine. Najnovije vesti analize i izveštaji sa lica mesta iz srbije balkana i sveta. Postavljen kamen temeljac za novu zgradu medicinskog fakulteta komentari novosadski informativni portal 021. U novom sadu položen je kamen temeljac za izgradnju švajcarske fabrike čokolade bari kalebo.

Medicinski fakultet u novom sadu do kraja 2021. Ova kompanija je najveći pojedinačni prerađivač kakaoa na svetu sa sedištem u cirihu a planirano je da ukupan obim investicije tokom petogodišnjeg perioda dostigne 50 miliona evra. Posle 18 godina od rušenja stare zgrade radio televizije vojvodine koju su srušile rakete nato alijanse danas su na mišeluku u novom sadu kamen temeljac za novu zgradu rtv a položili. Dr snežana brkić naglasila je da fakultet u ovom trenutku školuje 5 000 studenata od kojih je 500 iz inostranstva.

Predsednik pokrajinske vlade igor mirović položio je danas kamen temeljac za izgradnju novog bloka medicinskog fakulteta u novom sadu koji će biti kako je najavljeno završen do kraja sledeće godine. Položen kamen temeljac za novu zgradu medicinskog fakulteta. Trebalo bi da dobije novu zgradu površine 2 900m u kojoj će se nalaziti novi sadržaji dva nova amfiteatra učionice i laboratorije.