web statistics

Kamen Temeljac U Vranju

Polozen Kamen Temeljac Za Ritejl Park Zona U Vranju Rtv Vranje

Iz zavoda za javno zdravlje zzjz u vranju podsećaju da svi zainteresovani građani počev od 16.

Kamen temeljac u vranju. Novih 200 radnih mesta. Rtv vranje četvrtak 11 06 2020. Vučić i brnabićeva istovremeno u vranju i nišu položili kamen temeljac. Gotovi stanovi u vranju u subotu uručenje ključeva.

Neophodno je sa sobom poneti ličnu kartu i popunjen lični zahtev za testiranje covid 19 koji se može naći na ovom linku. Budite u toku sa političkim društvenim i poslovnim trendovima. B92 11 jun 2020 18 57 gradi se ritejl park zona u vranju. Vranje u vranju je danas položen kamen temeljac za izgradnju specijalizovanog ritejl parka zona.

16 00 18 57 tweet. Najnovije vesti analize i izveštaji sa lica mesta iz srbije balkana i sveta. Lakat krivine u zemunu položen je u prisustvu premijerke ane brnabić planirano je kako je ranije najavljeno da se u beogradu u blizini. Gradonačelnik vranja dr slobodan milenković i predstavnik privrednog društva immobalcan doo beograd michal augustyn položili su kamen temeljac za izgradnju ritejl parka zona u vranju.

Kaže da će u prvoj fazi država izgraditi 8 022 stana u srbiji od čega će prvih 2 400 biti u nišu a danas je položen kamen temeljac za prvih 190 stanova. Ana brnabić je rekla da je izgradnja prvih stanova započeta baš u nišu i vranju jer su prema rečima pripadnika službi bezbednosti tu stanovi bili najpotrebniji. Počinje izgradnja stanova za bezbednjake. Položen kamen temeljac za ritejl park zona u vranju.

Vranje u vranju je danas položen kamen temeljac za izgradnju specijalizovanog ritejl parka zona. Gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednost u beogradu počela je kod lakat krivine u zemunu a kamen temeljac je položen u prisustvu premijerke ana brnabić. Juna svoj cv mogu poslati na mail posao otpsrbija rs. Otp banka bivša societe generale banka objavila je oglas za prijem dva bankarska službenika na određeno vreme za poziciju junior univerzalni bankar u ekspoziturama u vranju i bujanovcu saopšteno je iz ove banke svi zainteresovani za ovaj posao mogu se javiti ekspoziturama u ova dva grada do 7.

Beograd danas počinje izgradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u beogradu a kamen temeljac kod tzv.