web statistics

Kamen Temeljac U Zemunu

Kamen Temeljac Za 270 Stanova Za Izbegle I Raseljene Zemun Info

планирано је да се изгради укупно хиљаду станова чија ће цена бити 500 евра.

Kamen temeljac u zemunu. U obrenovcu je danas položen kamen temeljac za izgradnju novog krila doma zdravlja koje će prema rečima gradonačelnika beograda zorana radojičića biti završeno za devet meseci. Kamen temeljac za most prijateljstva srbije i kine položili su predsednik srbije boris tadić i predsednik stalnog komiteta svekineskog narodnog kongresa vu banguo. U beogradu će se graditi ukupno 1 000 stanova a danas su počeli radovi na prvih 250 stanova čija je vrednost radova 1 1 milijardu dinara. Most čija je vrednost 170 miliona evra će biti dug 1 507 metara sa pristupnim saobraćajnicama u dužini od oko 21 5 kilometara.

Tadić je pre polaganja kamena temeljca rekao da će izgradnja mosta početi u aprilu 2011. Novembra gradonačelnik beograda siniša mali i predstavnici ambasada zemalja donatora međunarodnih institucija i republike srbije položili su danas kamen temeljac za izgradnju 270 stanova za izbegla i raseljena lica u zemunskom naselju kamendin. Beta sreda 14 07 2010. Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog radova jer kako je rekao nema ništa važnije od toga da se vodi briga o zdravlju građana.

Lakat krivine u zemunu položen je u prisustvu premijerke ane brnabić planirano je kako je ranije najavljeno da se u beogradu u blizini. Gradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednost u beogradu počela je danas kod lakat krivine u zemunu a kamen temeljac je položen u prisustvu premijerke ana brnabić. On je istakao da je danas započeta izgradnja trećeg vrtića u beogradu u poslednjih sedam dana. у насељу нова галеника код тзв.

U zemunu je položen kamen temeljac za most preko dunava zemun borča dok je početak radova predviđen za april 2011. Zamenik gradonačelnika beograda goran vesić položio je danas kamen temeljac za izgradnju kombinovane dečje ustanove na novom beogradu u naselju bežanijska kosa. Kamen temeljac za most prijateljstva srbije i kine položili su predsednik srbije boris tadić i predsednik stalnog komiteta svekineskog narodnog kongresa vu banguo. Godine a da je.

Beograd danas počinje izgradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u beogradu a kamen temeljac kod tzv. U zemunu je danas položen kamen temeljac za most preko dunava zemun borča u koji će biti uloženo 170 miliona evra.