web statistics

Matis Absolut Loungeu Trg Stjepana Radića 3

Matis Absolut Lounge Catering Kvatric

Svečana obiteljska događanja konferencije prezentacije partyji ili jednostavno uživanje uz kavicu i diskretni šum fontane sve to možete imati u matis absolut loungeu.

Matis absolut loungeu trg stjepana radića 3. 10 00 uvodno obraćanje predsjednika žirija damira juge. Svi finalisti predstavit će svoj projekt i na smotri finalista koja će se održati u utorak 3. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za jubilarni 25. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 26.

Kontakt rezervacije gdje smo i kako vam možemo pomoći. Matis absolut bussiness lounge. Porin koje će se održati u četvrtak 21. Nivas potražite nas na facebooku.

Smotra finalista otvorena je za javnost i odvijat će se prema sljedećoj satnici. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 sati. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 sati. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati.

Matis absolut bar lounge. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 26. Veljačeu matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati. Ambijent stvoren za svaku priliku.

12 02 2019 svečano proglašenje nominacija za 26. Matis absolut bar lounge. Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 27. Trg stjepana radića 3 10000 zagreb croatia tel.

Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade. Matis absolut bussiness lounge. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade. Veljače u matis absolut loungeu na adresi trg stjepana radića 3 u zagrebu s početkom u 18 00 sati.

Kontakt rezervacije gdje smo i kako vam možemo pomoći. U matis absolute loungeu trg stjepana radića 3 zagreb gost predavač je borut mihalić modni stilist i vlasnik niche parfumerije top za frizuru i stiliziranje pobrinut će se mijo majhen poznati frizer i hair stylist poznat po svom jedinstvenom načinu izrade frizure prstima a koji je frizirao i svjetski poznatu glumicu i model millu jovovich. Porin koje će se održati u četvrtak 21. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato tko su nominirani i tko je ušao u finalni krug glazbene nagrade.

Pozivamo vas na svečano proglašenje nominacija za 27. Porin koje će se održati u četvrtak 20. Trg stjepana radića 3 10000 zagreb croatia tel. 385 91 33 55 315 email.

13 02 2018 svečano proglašenje nominacija za 25. Godine od 10 sati u matis absolut loungeu trg stjepana radića 3 zagreb. Porin koje će se održati u četvrtak 22. Na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija bit će poznato koji izvođači su nominirani i tko je ušao u finalni krug.

Matis absolut lounge kao jedan od rijetkih doista multifunkcionalnih prostora u zagrebu matis absolut lounge poseban je zbog svojih mogućnosti transformacije za svaku priliku.