web statistics

Meridijan 16 Gračani Teretana

Monster Gym Teretana U Mjestu Zagreb

Stambena površina 95 00 m namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 06 03 2019.

Meridijan 16 gračani teretana. Kuća se sastoji od podruma u kojem su garaža kotlovnica soba za rublje ostava i toalet. Nalazi se blizu shopping centra meridijan 16 javnog prijevoza te nove žičare za sljeme. Prizemlja u kojem se nalaze predsoblje garderoba kuhinja blagovaonica sa izlazom na terasu. Meridijan 16 veliki je poslovno trgovački centar prvi u podsljemenskoj zoni gračani.

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Moderno renovirana kuća u mirnoj ulici na gračanima. Iznajmljuje se uhodana teretana s wellnessom caffe barom i kozmetičkim dijelom. Gračani u blizini shopping centra meridian 16.

Grad zagreb podsljeme gračani tip stana u kući broj etaža jednoetažni broj soba 3 sobni kat 1. Iznajmljuje se uhodana teretana s wellnessom caffe barom i kozmetičkim dijelom. Više od 200 000 kuća stanova zemljišta poslovnih prostora nekretnine gračani zagreb prodaja gohome pretražite male oglase na internetu. Zg1095 darko svedrec agent s licencom mob.

Više od 200 000 kuća stanova zemljišta poslovnih prostora nekretnine gračani prodaja kuća gohome nekretnine kupnja prodaja sve na gohome. Potpuno opremljena teretana s izlazom na prekrasan uređen vrt 2 garderobe s tuševima i saunama vešeraj. Postoji mogučnost dodatne kupnje suterenske prostorije velicine 11 5 m2 koja se moze koristiti kao spremište teretana sauna ured dodatni garderobni prostor i slićno. Nekretnine gračani prodaja kuća kliknite i sigurno pronađite nekretnine gračani prodaja kuća.

Opremljena tip top osoblje. Izvrsna lokacija u blizini tramvajske stanice škole vrtića i shopping centra meridijan 16. Teretana wellness kozmetika gračni u blizini centra meridian 16. Shape on fitness gračanska cesta 208 10000 zagreb croatia rated 4 9 based on 12 reviews prezadovoljna teretanom.

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Fairplay sport centar prostire se na tri tisuće četvornih metara u podsljemenskoj zelenoj sportsko rekreacijskoj zoni u neposrednoj blizini grada zagreba. Gračani u blizini shopping centra meridian 16. Potpuno opremljena teretana s izlazom na prekrasan uređen vrt 2 garderobe s tuševima i saunama vešeraj.

Isporučitelj opreme i sustava je pipelife hrvatska dio pipelife grupacije koja je među vodećim europskim proizvođačima polimernih cijevnih sustava.