web statistics

Novi članovi Hazu 2018

Svecano Proglaseni Novi Clanovi Hazu

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti hazu bogatija je za nove članove a izabrani su izvrsni članova čija su djela trajna i od nacionalne te međunarodne važnosti istaknuo je predsjednik hazu akademik zvonko kusić na svečanosti na kojoj su u četvrtak proglašeni nove članice i članovi akademije među kojima je i deset redovitih.

Novi članovi hazu 2018. Novi članovi hazu a su izvrsni. Anđelko akrap i prof. Tomislav miletic dražen matičić je redovni profesor na klinici za kirurgiju ortopediju i oftalmologiju veterinarskog fakulteta u splitu a autor je borojnih stručnih publikacija te sveučilišnih udžbenika. Svibnja 2018 hrvatska akademija znanosti i umjetnosti održala je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano 10 novih redovitih članova 8 dopisnih članova i 11 članova suradnika a ponovno je izabrano 6 dosadašnjih članova suradnika.

U zagrebu je jučer 14. Novi dopisni članovi hrvatske akademije znanosti i umjetnosti su. Novi članovi hrvatske akademije znanosti i umjetnosti hazu proglašeni su na svečanosti u palači akademije gdje je predsjednik hazu akademik zvonko kusić istaknuo kako je na taj veliki događaj za vodeću hrvatsku znanstvenu i kulturnu ustanovu pogled svih njezin članova doista usmjeren na mlade i budućnost pogledavši pri tome na nazočne učenike xv. Zagrebačke gimnazije koji su.

Siječnja 2020 s početkom u 10 sati u velikoj dvorani palače hazu na trgu n. Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti hazu bogatija je za nove članove a izabrani su izvrsni članova čija su djela trajna i od nacionalne te međunarodne važnosti. Lipnja u palači hazu a održana svečanost proglašenja novih članica i članova hrvatske akademije znanosti i umjetnosti medju kojima su i novoproglašeni članovi suradnici sinjani prof. Zrinskog 11 u zagrebu održat će se okrugli stol pravo i politika eu stara pitanja novi odgovori.

Novi redoviti članovi hazu izvor. Zagreb redoviti članovi hrvatske akademije znanosti i umjetnosti hazu podržali su u četvrtak na izbornoj skupštini u palači akademije prijedloge razreda te su za redovite članove izabrali svih 11 predloženih kandidata potrebnu većinu njihovih glasova dobili su i svi predloženi kandidati u ostalim kategorijama članstva a novi članovi bit će proglašeni na svečanosti 9. U povodu predsjedanja republike hrvatske vijećem europske unije u organizaciji znanstvenog vijeća za državnu upravu pravosuđe i vladavinu prava hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u utorak 28. 25 01 2017 članstvo u akademiji.

Anđelko akrap jedan je od tri novoproglašena člana suradnika hazu a u razredu za društvene znanosti a prof. Hazu izabrani novi članovi hrvatske akademije znanosti i umjetnosti objavljeno 11 05 2018.