web statistics

Oš Bartol Kašić Zadar

Osnovna Skola Bartula Kasica Zadar Oglasna Ploca Blizanci Nase

05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za.

Oš bartol kašić zadar. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Od 14 00 do 18 00 predmetna nastava. Osnovnoj školi bartol kašić i njenim područnim školama u žeravi ninskom dračevcu i poljicima donirala je pomorska škola šest prijenosnih računala i 30 modernih sjedalica s pomičnom radnom površinom.

Osnovna škola bartola kašića mostar. Digitalni školski list oš bartula kašića. Od 8 00 do 12 00 razredna nastava i područne škole. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika.

Erasmus u oš bartola kašića duration. Kao dodatni rok stavlja se i ponedjeljak iznimno za roditelje i učenike koji nisu u mogućnosti doći u petak. Razred srednje škole u. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Oš bartol kašić zagreb skolskisport. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Osnovna škola bartula kašića zadar bribirski prilaz 2 hr 23000 zadar www os bkasica zadar skole hr ured os bkasica zadar skole hr preskoči na navigaciju. Ravnateljica oš bartula kašića zadar.

Donacije su uručili bivši učenici te škole a sad učenici pomorske roko dokoza dino ćuća i nikola zdrilić. školski list oš bartula kašića zadar.