web statistics

Oš Bartola Kašića Knjižnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Događanja

Našli smo se u situaciji da se ne možemo susretati u prostoru školske knjižnice pa ćemo se do povratka u školu družiti virtualno na ovim stranicama.

Oš bartola kašića knjižnica. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju. Kvaliteta nastave opremljenost učionica knjižnica izvannastavne aktivnosti dostupnost interneta prostori za druženje mogućnosti zapošljavanja preporuka upisa. Virtualna knjižnica oš bartola kašića. Oš bartola kašića mostar.

Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika. Oš bartola kašića vinkovci. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Godine otvorena je i počela sa radom osnovna škola u jasenici kod mostara.

Važni dokumenti za upis u. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Upis djece obavit ćemo u školi.

Dobro došli na stranice naše virtualne knjižnice. 01 3833 135 centrala email. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Virtualna knjižnica oš b kašića.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. školske i dječje knjižnice partnerstvo knjižnica oš bartola kašića knjižnica staglišće učenici korisnici. Svi razredi oš bartola kašića uključeni su već godinama u humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova kao pomoć udruzi koja pomaže djeci oboljelih od malignih bolesti. Uvod zadaća svake knjižnice je odgovoriti na prava i zadovoljiti potrebe njezinih korisnika.

Razred srednje škole u. Na upis donijeti presliku dokumenata. Učenika u prvi razred osnovne škole. Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb os bartola kasica zg skole hr.

Učenici osnovne škole bartola kašića svoj čitateljski kutić ukrasili su knjigama iz projekta naša mala knjižnica i knjižnim junakom koji je nastao na temelju knjige grigora viteza o zecu koji se volio smijati. U oš bartola kašića iz zagreba 20 učenika pročitalo je 30 knjiga. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Da bi školske knjižnice i dječje knjižnice koje djeluju u okviru narodnih knjižnica ostvarile.