web statistics

Oš Bartola Kašića Knjižnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Događanja

Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek.

Oš bartola kašića knjižnica. Važni dokumenti za upis u. Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. 01 3833 135 centrala email. Dobro došli na stranice naše virtualne knjižnice.

Osnovna škola bartola kašića zagreb vrisnička 4 hr 10000 zagreb os bartola kasica zg skole hr. Upis djece obavit ćemo u školi. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana preskoči na navigaciju. Oš bartola kašića mostar.

Da bi školske knjižnice i dječje knjižnice koje djeluju u okviru narodnih knjižnica ostvarile. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Svi razredi oš bartola kašića uključeni su već godinama u humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova kao pomoć udruzi koja pomaže djeci oboljelih od malignih bolesti.

Humanitarna akcija plastičnim čepovima do skupih lijekova nastavlja se pa vas pozivamo da svoje čepove i dalje odlažete u kutiju kod porte. Virtualna knjižnica oš b kašića. Razred srednje škole u. Učenici osnovne škole bartola kašića svoj čitateljski kutić ukrasili su knjigama iz projekta naša mala knjižnica i knjižnim junakom koji je nastao na temelju knjige grigora viteza o zecu koji se volio smijati.

školske i dječje knjižnice partnerstvo knjižnica oš bartola kašića knjižnica staglišće učenici korisnici. Uvod zadaća svake knjižnice je odgovoriti na prava i zadovoljiti potrebe njezinih korisnika. Virtualna knjižnica oš bartola kašića. Godine otvorena je i počela sa radom osnovna škola u jasenici kod mostara.

Na upis donijeti presliku dokumenata. Našli smo se u situaciji da se ne možemo susretati u prostoru školske knjižnice pa ćemo se do povratka u školu družiti virtualno na ovim stranicama. Kvaliteta nastave opremljenost učionica knjižnica izvannastavne aktivnosti dostupnost interneta prostori za druženje mogućnosti zapošljavanja preporuka upisa. Domovnicu za dijete.

Oš bartola kašića vinkovci. U oš bartola kašića iz zagreba 20 učenika pročitalo je 30 knjiga. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021.