web statistics

Oš Bartola Kašića Naslovnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Zagreb Naslovnica

Na upis donijeti presliku dokumenata.

Oš bartola kašića naslovnica. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Oš mitnica vukovar pš sotin i oš bartola kašića vinkovci. Za matičnu školu bartula kašića i područne škole bokanjac poljica žerava i dračevac ninski obavit će se u periodu od 27. Učenici koji su završili trogodišnje školovanje ili stekli nižu stručnu spremu i čiji je prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja iznosio 3 50 u roku od dvije godine od završetka strukovnog programa imaju pravo predati prijavu za nastavak školovanja u srednjoj školi bartola kašića.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Osnovna škola bartula kašića zadar bribirski prilaz 2 hr 23000 zadar www os bkasica zadar skole hr ured os bkasica zadar skole hr preskoči na navigaciju. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Učenika u prvi razred osnovne škole. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. U ovoj školi u oba termina imamo zakupljeno 1 2 dvorane. Učenici škole od 4 8.

Za nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Razreda uzgajati će biljke s umjetnom rasvjetom pomoću microbita.

Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Obavijest o radu sa strankama za vrijeme pojave bolesti covid 19 uzrokovane virusom sars cov 2 srednja škola bartula kašića pag rad sa strankama nastavit će obavljati radnim danom prvenstveno putem pošte elektroničke pošte te telefonskim putem. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar. Domovnicu za dijete.

Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Upis djece obavit ćemo u školi. Oš bartola kašića zagreb oš bartola kašića jarun termini održavanja treninga u šk god. Tako da se u njoj isključi.

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Važni dokumenti za upis u. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Poziv p o z i v.

Osnovna škola bartola kašića mostar. Oš bartola kašića vinkovci. Oš bartola kašića vinkovci.