web statistics

Oš Bartola Kašića Nastava

Terenska Nastava Vukovar 2019 8 Os Bartola Kasica Facebook

Nastava za učenike neće biti organizirana.

Oš bartola kašića nastava. Puno vam hvala u ime svih učenika i djelatnika oš bartola kašića mostar. školu bartola kašića na ovom su sastanku predstavljali. Gordana maršić koordintorica projekta dunja bakoš učiteljica i adrijana cvrković lasić ravnateljica a sve se održavalo posljednjeg tjedna u svibnju. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021.

Domovnicu za dijete. 345 likes 29 talking about this 94 were here. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj. Djelatnici oš bartola kašića su u štrajku.

Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu. Učenice oš bartola kašića su svojim natupom na natjecanju oš grada zagreba. Ravnateljica 10 29 19 u srijedu 30 10 2019. Upis djece obavit ćemo u školi.

Na upis donijeti presliku dokumenata. Polugodištu svatko tko prestane učiti je star bilo da ima dvadeset ili osamdeset godina. Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993. Osnovna škola bartola kašića mostar.

Oš bartola kašića zagreb croatia. Kašića odvija se prema redovnom rasporedu. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Važni dokumenti za upis u.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Osnovna škola bartula kašića zadar bribirski prilaz 2 hr 23000 zadar www os bkasica zadar skole hr ured os bkasica zadar skole hr preskoči na navigaciju. Na pitanja koja nam uputite putem fb stranice ne odgovaramo.

Valentina plačković petra pešut ivan biluš i bruno tomić i tri učiteljice. Predupis djece za prvi razred u šk. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika.

U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar. Učenika u prvi razred osnovne škole. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Razred srednje škole u.

Oš bartola kašića vinkovci. Nastava u oš b. 13 siječanj 2020 godine je početak nastave u 2.