web statistics

Oš Bartola Kašića Vinkovci Naslovnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Vinkovci Naslovnica Djecja Zmajada

Osnovna škola bartola kašića građena je tijekom domovinskog rata a s radom je otpočela školske godine 1992 1993.

Oš bartola kašića vinkovci naslovnica. Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Ovim rezultatom naše djevojčice izborile su plasman na državnu završnicu šsd u badmintonu koja će se održati u zadru od 2. Oš bartola kašića vinkovci.

32 241 stari jankovci. Osnovna škola stari jankovci. Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj.

Upis djece obavit ćemo u školi. Pri tome će izvršiti razna mjerenja visinu biljke količinu vode. Na upis donijeti presliku dokumenata. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu.

Za matičnu školu bartula kašića i područne škole bokanjac poljica žerava i dračevac ninski obavit će se u periodu od 27. Učenici škole od 4 8. Oš bartola kašića vinkovci. Predupis djece za prvi razred u šk.

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021. Oš ljudevita gaja osijek oš braće radić pakrac 5 1 3 0 finale. Učenika u prvi razred osnovne škole. Osnovna škola bartola kašića mostar.

Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika. Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Razred srednje škole u.

Razreda uzgajati će biljke s umjetnom rasvjetom pomoću microbita. Oš ivan filipović velika kopanica oš bartola kašića vinkovci 3 2 1 2 oš ivan filipović velika kopanica predstavljat će regiju istok na državnom natjecanju u futsalu za djevojčice u poreču u travnju ove godine. Važni dokumenti za upis u. Oš mitnica vukovar pš sotin i oš bartola kašića vinkovci.

Domovnicu za dijete.