web statistics

Oš Bartola Kašića Vinkovci Naslovnica

Osnovna Skola Bartola Kasica Vinkovci Naslovnica Djecja Zmajada

Oš mitnica vukovar pš sotin i oš bartola kašića vinkovci.

Oš bartola kašića vinkovci naslovnica. Učenici škole od 4 8. Na upis donijeti presliku dokumenata. Oš bartola kašića vinkovci. Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu za školsku godinu 2020 2021.

Smještena u zapadnom dijelu grada vinkovaca u mjesnom odboru koji ima oko 4 600 stanovnika. Razreda uzgajati će biljke s umjetnom rasvjetom pomoću microbita. Temeljem dopisa ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa hnž k broj. Oš ljudevita gaja osijek oš braće radić pakrac 5 1 3 0 finale.

Važni dokumenti za upis u. Dostupne su u publikacijama prema tipu učenika. 32 241 stari jankovci. Oš ivan filipović velika kopanica oš bartola kašića vinkovci 3 2 1 2 oš ivan filipović velika kopanica predstavljat će regiju istok na državnom natjecanju u futsalu za djevojčice u poreču u travnju ove godine.

Predupis djece za prvi razred u šk. 05 02 34 608 1 20 od 9 4 2020 a s ciljem zaštite zdravlja djece roditelja staratelja i širenja virusa covid 19 obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole za. Učenika u prvi razred osnovne škole. Lipnja 2020 godine prema dogovoru i rasporedu.

Na putu prema prvom mjestu redom smo pobjeđivali sve koji su nam se našli na putu a to su bile oš antuna i stjepana radića gunja oš julija benešića ilok te oš bartola kašića vinkovci. Upis djece obavit ćemo u školi. Osnovna škola bartola kašića mostar. Osnovna škola stari jankovci.

Upis ćemo obaviti uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i uputa te preporuka hzjz. Domovnicu za dijete. Ovim rezultatom naše djevojčice izborile su plasman na državnu završnicu šsd u badmintonu koja će se održati u zadru od 2. Oš bartola kašića vinkovci.

Udaljenost škole od središta grada je 4 km a smještena je južno od glavne cestovne prometnice vinkovci osijek. Upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku 2020 21. Redovni učenici učenici s teškoćama u razvoju umjetnički programi i odjeli za sportaše kandidati iz drugih obrazovnih sustava. U oš bartula kašića bribirski prilaz 2 zadar.

Pri tome će izvršiti razna mjerenja visinu biljke količinu vode.