web statistics

Oš Dragutin Domjanić Gajnice

Osnovna Skola Dragutina Domjanica Zagreb

Od 8 00 do 19 00 sati.

Oš dragutin domjanić gajnice. Od 13 00 do 19 00 sati. Osnovna škola dragutin domjanić is on facebook. Pridruži se facebooku kako bi se povezao la s osnovna škola dragutin domjanić i drugima koje možda poznaješ. Povrat udžbenika za oš dragutina domjanića započet će u utorak 23.

Jelačića i oš j. Nastavna godina počinje 07. Uz udžbenike posebno one koje ste dobili nove obavezno je vratiti i cd e. Troškovnik energetska obnova zgrade oš dragutina domjanića gajnice 31 naziv.

Prema sljedećem rasporedu i naputku. Sutra nastavak oš bana j. Join facebook to connect with osnovna škola dragutin domjanić and others you may know. E dnevnik za učitelje e dnevnik za nastavnike upute za nastavnike m token aplikaciju je moguće preuzeti za android uređaje na google play storeu a za ios uređaje na apple app storeu za aktivaciju je potrebno kontaktirati carnetov helpdesk putem e maila helpdesk skole hr.

Zbog radova na stajalištu dubravica jug u ulici karažnik predmetno stajalište je premješteno nakon križanja ulice karažnik i ulice gajnice 50 tak metara istočno. 701 oš dragutina domjanića oš bana josipa jelačića bizek. škola stranih jezika medijana jezici za engleski njemački španjolski talijanski hrvatski francuski ruski i dr. Vremenik dopunske i dodatne nastave i izvannastavnih aktivnosti u šk god.

Svi razredi vraćaju sve udžbenike i radne bilježnice. U poslijepodnevoj smjeni od 13 00 sati su parni razredi. Osnovna škola dragutin domjanić je na facebooku. Povoljni tečajevi stranih jezika za djecu odrasle i tvrtke kao i prijevodi.

Facebook daje ljudima mogućnost. Upute za instalaciju m tokena. 2016 11 15 jn izmjene tehnički i troškovnik dr.