web statistics

Oš Ivan Goran Kovačić Fojnica

Os Igk Fojnica Pocetak Nove Skolske Godine

Jurist at elementary school ivan goran kovačić gojevići fojnica.

Oš ivan goran kovačić fojnica. Osnovna šškola ivan goran kovačić. Autor anida ramić pr služba za odnose sa javnošću općine fojnica. Priredba je održana u školskoj sali u novome naselju i mnoge porodice su došle da vide svoje najmilije kako nastupaju. Na jučerašnjoj sjednici vlade sbk donešene su tri odluke po kojima će se transferirati novac za fojnički dom zdravlja oš ivan goran kovačić te licu berislavu nike čuturiću.

Učenici prvog i petog razreda osnove škole ivan goran kovačić su danas posjetili općinu fojnica. Pon okt 21 obilježen svjetski dan kravate učenici oš ivan goran kovačić posjetili općinu fojnica. Od josipe lovrić pedagogice oš ivan goran kovačić gojevići fojnica koja radi po hrvatskom nastavnom planu i programu smo saznali da je za školsku 2016 2017 godinu upisano 4 učenika u centralnu i 14 učenika u područnu školu ove škole. Dječica su se okupljenima predstavili sa izvedbom plesova kola ali i recitacijama dramskimpročitaj više.

2018 osnovna škola ivan goran kovačić gojevići fojnica. Učenike je dočekao načelnik općine fojnica sabahudin klisura i predsjedavajuća ov fojnica vanja oroz jukić. Odluka je donešena o izdvajanju sredstava budžeta sbk za 2019. View profile view profile badges view similar profiles.

U pratnji đaka bile su njihove učiteljice anita markanović i dajana oroz. Godinu ju dom zdravlja fojnica a odlukom se izdvaja iznos od 15 000 00 opširnije. Danas su osnovne škole muhsin rizvić i ivan goran kovačić u fojnici po drugi put zajednički obilježili dan državnosti bosne i hercegovine.