web statistics

Oš Ivana Meštrovića Naslovnica

Osnovna Skola Ivana Mestrovica Zagreb Naslovnica Veliki Citaju

108 učenika od 5.

Oš ivana meštrovića naslovnica. Prijevoz učenika navedenog dana bit će organiziran ali se zbog situacije s korona virusom preporuča dolazak u privatnom aranžmanu. školski odbor srednje škole ivana meštrovića drniš na 29. Sjednici održanoj dana 03 06 2020. Zbog pandemije škole su zatvorene djeca uče u vlastitim domovima iz materijala koje im učitelji također pripremaju kod kuće.

Roditelji učenika petih razreda mogu zadužiti tablete prema sljedećem rasporedu. Za sve potrebne informacije obratite se razrednicima. Vijenac ivana meštrovića 36. želja nam je ovim putem prezentirati javnosti rad naše škole nekad i danas.

Razredu u svim nastavnim predmetima te u 7. Dragi učenici roditelji i učitelji svake godine na današnji dan zajedno obilježavamo dan škole. Dobrodošli na stranice osnovne škole ivana meštrovića u zagrebu. Je donio odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja ice srednje škole ivana meštrovića drniš klasa.

7 razrednih odjela od 5. 8 razrednih odjela od 1. Drniška srednja škola za sljedeću školsku godinu nudi dva nova smjera. Razredu u fizici.

Podjela svjedodžbi učenicima od 1 do 7 razreda bit će u petak 10 7 2020 u 8 00 sati za matičnu školu u drnišu a u područnim školama oklaj gradac i drinovci u 7 30 sati. Obavijesti roditeljima vezane za kraj tekuće i početak sljedeće školske godine. Srednja škola ivana meštrovića za upis učenika za sljedeću školsku godinu nudi dva nova trogodišnja programa konobar i administrator. Godine i od onda su u njoj stasale mnoge generacije koje pamte školske klupe noseći nadamo se lijepe uspomene.

1 poseban kombinirani razredni odjel za učenike od 5. Oš vijenac provodi nove kurikulume u 1. B u utorak 17. Od danas započinjemo s virtualnom nastavom putem trećeg programa hrt a niži razredi sportske tv viši razredi i online.

121 učenika od 1. Naša je škola otvorena 1969. O školi nastava na daljinu. Oš ivana meštrovića zagreb m.

Nažalost ove godine nije tako. Osnovna škola ivan meštrović v r p o lj e 24. Brodsko posavska županija. Sutra 26 6 2020 petak je zadnji dan nastave u šk 2019 2020 godini.

Upis u prvi razred osnovne. Vijenac ivana meštrovića 36 hr 31000 osijek www os vijenac os skole hr.